Melissa Gorga i gjen "të turpshme" rrjedhjet e fundit të RHONJ

Klea

Melissa Gorga i gjen “të turpshme” rrjedhjet e fundit të RHONJ

Melissa Gorga ka pranuar thashethemet rreth saj Amvise të vërteta të Nju Xhersit Kostarët, Teresa Giudice dhe Jennifer Aydin. Por jo vetëm që ajo i ka përmendur akuzat; Melisa duket se i beson.

Për të dhënë një kontekst, tweetet e fundit virale akuzuan Jennifer dhe Teresa për rrjedhje të historive në llogaritë e mediave sociale. Dy yjet më pas do t'i shfaqnin këto histori të mediave sociale në kamera dhe do t'i përdornin ato si provë për të mbështetur të shtënat e tyre kundër anëtarëve të tjerë të kastit. Për shembull, Tre foli për John Fuda në premierën e sezonit 14.

“OMG, kaq shumë sh*t dolën në internet. Ish-i i tij thoshte se ai ishte si tregtari më i madh i drogës në Bergen County dhe i pëlqen dildo vjollce e dyanshme. Akuzat tani sugjerojnë se Teresa ndihmoi në vendosjen e historisë në mediat sociale. Pra, çfarë kishte për të thënë Melissa për këtë çështje?

Mel e quan sjelljen e Tre dhe Jen “të pahijshme”

Page Six foli së fundmi me Melissa-n rreth akuzave të nxjerra kundër Tre dhe Jen. “Unë thjesht mendoj se ka kaq shumë turp me mediat sociale,” filloi ajo. “Dhe si duket kunata ime dhe Jen [have] bërë është shumë e turpshme për ta dhe mjaft bruto.”

Më tej ajo theksoi se ishte “thjesht e turpëruar për ta në këtë pikë”. Melisa nuk tha asgjë tjetër për këtë çështje dhe as nuk specifikoi se çfarë ishte kaq e turpshme.

Për ata që nuk e kapën dramën teksa zhvillohej, një përdorues i mediave sociale postoi akuza specifike me fatura. Përdoruesi i Twitter, Gabriela, postoi një sërë postimesh në Twitter nga fundi i prillit deri në fillim të majit. Tweetet treguan biseda të supozuara midis Gabriela dhe Jennifer.

“Letra e postuar m’u dërgua nga Jennifer Aydin në janar të vitit 2023 me qëllim që ta ekspozoja në internet për të forcuar më tej narrativën e ndërtuar me kujdes kundër familjes Fuda”, shkroi Gabriela në një postim në Twitter. Gabriela shpjegoi se yjet e RHONJ i bënë presion asaj që të postonte në lidhje me të në gusht, në mënyrë që personalitetet të mund ta diskutonin atë gjatë xhirimeve të sezonit 14.

Real Housewives of New Jersey vazhdon të dielave në 8/7c në Bravo.