Melissa Gorga

Klea

Melissa Gorga Diss Teresa Giudice me Merch Shady në Fashion Show!

Melissa Gorga Diss Teresa Giudice me Merch Shady në Fashion Show!

Melissa Gorga ktheu kokën në shfaqjen e saj të fundit të modës, jo vetëm me dizajnet e saj, por me mallrat që pëshpërisnin të pranishmit për një gërmim të mundshëm ndaj kunatës, Teresa Giudice.

Melissa Gorga

Përveç kësaj, Teresa Giudice dukej se po gjuante vëllain e saj, Joe Gorgadhe kunata, Melissa Gorga, kur ajo lexoi një pjesë nga “ditari” i saj mes grindjeve të vazhdueshme të familjes. Monologu erdhi si Melisa i akullt bashkë-ylli i saj nga eventi i modës së butikut Envy, ndërsa ftoi pjesën tjetër Amvise të vërteta të Nju Xhersit të hedhura.

Tereza lexoni hyrjen gjatë një regjistrimi të drejtpërdrejtë të podcast-it të saj “Namaste B$tches”.

Tereza tha: “Më mësuan në një moshë shumë të re se familja ishte e shenjtë. Më mësuan të nderoj familjen time, të respektoj familjen time … dhe pa marrë parasysh çfarë, të mbroj gjithmonë familjen time. Gjërat ndryshojnë, njerëzit ndryshojnë. Ajo që ishte dikur nuk është më.”

Teresa Giudice

Tereza u bë emocionale ndërsa ajo vazhdoi – “Paqja vjen nga pranimi i këtyre ndryshimeve, qofshin ato të mira apo të këqija. Paqja vjen nga pranimi i së vërtetës, sado e vështirë të jetë. Dhe e vërteta është se shumica e njerëzve nuk mbajnë të njëjtat vlera si unë… Këta njerëz nuk kanë vlera, nuk kanë nder dhe nuk kanë respekt.”

Ylli i reality shtoi: “Ata janë xhelozë, tradhtarë dhe të këqij. Zemrat e tyre nuk janë të mbushura me dashuri. Zemrat e tyre janë të mbushura me urrejtje dhe zili.”

Shtypni luajtjen më poshtë.

Melisa snubbed armik i saj nga eventi i modës, sipas një raporti të US Sun. I gjithë aktori, minus Tereza, mori pjesë në shfaqjen e modës.

Një burim i tha gazetës – “Tereza nuk ishte ftuar në e Melisës shfaqje … Melisa e la atë me qëllim jashtë listës së të ftuarve për shkak të grindjes dhe marrëdhënies së tyre të tensionuar… Askush nga kasti nuk e priste që ajo të ishte atje.”

Insajderi zbuloi – “Melisa po i shiste asaj xhupin “E di që më urren, por përpiqu të kontrollosh veten” në shfaqje për 55 dollarë”, duke iu referuar një prej rreshtave të saj të dorëzuar në ribashkim.

Melissa Gorga

Melisa nuk kishte mbajtur një shfaqje mode për katër vjet për shkak të pandemisë. Biletat ishin 125 dollarë për shfaqjen, e cila përfshinte një perkusionist, një violinist, një bar të hapur dhe stacione bufeje.

Në fillim të këtij muaji, The US Sun raportoi se producentët ishin në një përleshje të çmendur për dramën e sezonit 14 mes një përplasjeje midis Melisa dhe Tereza.

Teresa Giudice

Kunatat i dhanë njëra-tjetrës trajtimin e heshtur gjatë një prej ngjarjeve të filmuara për sezonin e ardhshëm, sipas burimit të gazetës, i cili zbuloi se të dy “nuk folën për të thënë një fjalë me njëri-tjetrin”.

Teresa Giudice

Të dy “refuzojnë të flasin me njëri-tjetrin”, sipas burimit të brendshëm. Dinamika ka qenë një sfidë për producentët, të cilët supozohet se kanë qenë duke luftuar për të kapur dramën për sezonin 14.

Drejtuesi i informacionit i tha gazetës – “Drama ka ndryshuar Melisa dhe Tereza për kastin tjetër sepse nuk ka dramë mes Melisa dhe Tereza pasi nuk po flasin fare. Producentët duhet të bëjnë ende një shfaqje që është argëtuese dhe kanë nevojë për vlerësime, kështu që ata po tërheqin telat për ta bërë atë të funksionojë.”