Meili Workman dhe Britani Bateman duke u bashkuar me RHOSLC

Klea

Meili Workman dhe Britani Bateman duke u bashkuar me RHOSLC

Duket sikur mund të kemi disa fjolla të reja bore që bashkohen Amvisat e vërteta të Solt Lake City. Sezoni 4 fjalë për fjalë sapo përfundoi, por ne tashmë po shikojmë përpara për sezonin 5. Ne e dimë që Monica Garcia është jashtë, dhe fjala në rrugë është se Britani Bateman dhe Meili Punëtor mund të jenë zëvendësuesit e saj. Le t’i takojmë ata.

Njihuni me Meilin dhe Britaninë, të rinjtë e mundshëm të sezonit 5 të RHOSLC

Sigurisht, këto janë vetëm thashetheme derisa Bravo të konfirmojë lajmin, por Britania dhe Meili janë influencues të Salt Lake City që duken sikur janë printuar nga një fabrikë Real Housewives.

Meili është një modele tajvaneze dhe nënë e katër fëmijëve. Instagrami i saj është i mbushur me pamje magjepsëse të koncerteve të saj të modelimit dhe fotografi që dokumentojnë jetën e saj si nënë. Duket se edhe asaj i pëlqen të tregojë burrin e saj, kështu që shpresojmë që askush të mos përpiqet të përhapë ndonjë “ngërç apo thashetheme”.

Britania, e reja tjetër e përfolur, e përshkruan veten si aktore, këngëtare dhe sipërmarrëse. Faqja e saj në IMDb liston një pjesë të vogël të filmave B që ndoshta nuk i keni parë kurrë. Në Instagram, ajo ka shpërndarë një pjesë të vogël të videove të këngës së saj dhe padyshim që ka disa vokale! Nëse ajo me të vërtetë bashkohet me RHOSLC, ajo do të jetë e përshtatshme për korin e Heather Gay.

Të dyja këto zonja janë të vendosura në Salt Lake City dhe ka një fije të përbashkët që i bashkon të dyja: Whitney Rose. RHOSLC OG po i ndjek të dyja në Instagram, që do të thotë se ajo mund të jetë ajo që do t’i prezantojë këto zonja në grup. Nëse Britania dhe Meili po i bashkohen ekuipazhit nëpërmjet shoqes së tyre të vërtetë Whitney, ne mund të kthehemi te disa histori më tradicionale të Real Housewives. Kohët kur llogaritë e trollëve që dërgonin mesazhe të neveritshme për ekipin e kastit kanë kaluar. Për tani…

Ne do të mbajmë sytë hapur për lajmet zyrtare të transmetimit nga Bravo. Ndërkohë, mund të transmetoni të gjithë sezonin 4 të Real Housewives të Salt Lake City në Peacock.