Meghan McCain

Klea

Meghan McCain shkatërron ish-bashkëprezantuesit e ‘View’, i quan ata ‘Pleq të çmendur’ dhe pretendon se emisioni është ‘i manipuluar’

Meghan McCain SHKATËRRON ish-bashkëprezantuesit e ‘View’, i quan ata ‘Pleq të çmendur’ dhe pretendon se emisioni është ‘i manipuluar’

Meghan McCain përplasi ish-bashkëprezantuesit e saj të ‘View’, duke i etiketuar ata ‘pleq të çmendur’ dhe pohoi se emisioni është ‘i manipuluar’.

Meghan McCain

Meghan McCain shprehu konfuzionin se pse ajo është ende temë diskutimi Pamjady vjet pas largimit nga talk show ABC.

“Nuk mund të kaloj një javë pa u thënë diçka për mua në shfaqje.” Meghan ndau frustrimet e saj me Michael Malice në podcast “Your Welcome”.

Meghan McCain

Duke reflektuar për kohën e saj në Pamja, tha ajo, “Nuk e dija kur firmosa kontratën time me ABC se kjo është përgjithmonë, se për pjesën tjetër të jetës sime do të më ngacmojnë, bërtasin, abuzojnë dhe edukoj për vite me radhë. Thjesht nuk e dija se kur firmosa për të bërë këtë shfaqje, do të më duhej të përballesha me këta të moshuar të çmendur që thjesht bërtisnin për mua gjatë gjithë kohës.”

Meghan McCain

Duke qenë bashkë-pritës i panelit të ditës nga viti 2017 deri në 2021, Meghan tani është e fokusuar në podcast-in e saj dhe planet e ardhshme të karrierës, së bashku me rritjen e dy vajzave të saj. “Unë kaloj shumë kohë pa menduar për to, si, muaj të tërë pa menduar për shfaqjen apo asgjë,” tha ajo. “Dhe, me sa duket, unë jam vetëm në mendjet e tyre çdo ditë. Dhe është patetike.”

Meghan McCain

Vërejtjet e saj u nxitën nga një episod i fundit i Pamjaku bashkë-pritës, Ana Navarrodukej se i referohej asaj gjatë një diskutimi mbi Hunter Biden. Navarro tha, “Shiko, a ka ndikuar Hunter Biden në mbiemrin e tij? Po ai e bëri. Kështu bëri gjysma e Uashingtonit. Njerëzit e ulur në këtë tryezë e bënë atë!”

Ana Navarro

Meghanvajza e senatorit të ndjerë John McCainsupozohet Navarro po fliste për të dhe u përgjigj përmes Twitter.

“Nuk e kuptoj pse ish-kolegët e mi @TheView @ABC më sjellin dhe më shpifin pothuajse çdo javë. Kanë kaluar vite – vazhdo, unë kam. Unë kurrë nuk jam akuzuar për një krim në jetën time dhe jam një amerikan patriot – kurrë dhe nuk kam “ndikuar” në jetën time, e lëre më me kundërshtarë të huaj. Jo të gjithë fëmijët e politikanëve janë të njëjtë – dhe unë nuk jam Hunter Biden. Të gjitha akuzat janë absurde, shpifëse dhe shpifëse. Do të konsultohem me avokatët e mi në lidhje me atë që u shpif kundër meje në The View këtë mëngjes.”

Meghan McCain

Gjatë podcast-it, Meghan McCain përmendi mjedisin negativ të krijuar nga bashkëpritësit si Gëzimi Behar, Whoopi Goldbergdhe Sunny Hostin si arsye e largimit të saj. Ajo besonte se ishte punësuar si përfaqësuese e grave konservatore. Meghan gjithashtu pretendoi se emisioni ishte “i manipuluar” dhe pretendoi se drejtuesit shpesh shmangnin temat që shfaqnin negativisht Presidentin Joe Biden.

“Do të kishte një grindje nëse duhej të transmetohej apo jo sepse mikpritësit nuk ranë dakord për të. Dhe kjo ishte gjithmonë një betejë çdo ditë,” kujton ajo. “Dhe kishte disa lajme që ata thjesht nuk do t’i mbulonin sepse i bënin njerëzit të dukeshin keq.” Ajo shtoi, “Unë nuk mendoj se kjo është plotësisht etike.”