Meghan King reagon ndaj padisë së Leah McSweeney

Klea

Meghan King reagon ndaj padisë së Leah McSweeney

Si Leah McSweeney’s Padia kundër Bravo vazhdon të jetë titujt kryesorë, Meghan King ka ofruar një reagim ndaj shkeljes ligjore të Leas. Për ata që nuk janë të njohur, pika kryesore e mosmarrëveshjes së Leas është se Real Housewives of New York nxitën një mjedis të pasigurt pune, veçanërisht për një grua të matur si ajo vetë.

Leah argumentoi se këto çështje shtriheshin në të gjitha produksionet Bravo, me më të lartat që i bënin presion talentit për të pirë për hir të TV të mirë. Padia përmbante pretendime të tjera, por kjo ishte baza. Pra, çfarë kishte për të thënë ish-ylli i Real Housewives of Orange County për gjithë këtë?

Meghan shpjegon kontratën e saj me Bravo

Në një intervistë me Us Weekly, Meghan ndau: “Unë thjesht e di që kur nënshkroa kontratën time për të qenë në Real Housewives, dhe mendoj se është një kontratë mjaft standarde midis të gjitha ekskluziviteteve, ajo tha në mënyrë shumë eksplicite: “Ne mund të marrim gjithçka. pamjet që ju na jepni dhe ne mund t’i manipulojmë ato, dhe ne mund t’i bashkojmë ato dhe të bëjmë çfarëdo dreqin duam të bëjmë me to.’

Ajo vazhdoi, “Dhe ju duhet ta firmosni jetën tuaj ose nuk e nënshkruani fare. Dhe a e bën kjo një kontratë të drejtë? Kjo është një bisedë ndryshe.” Ndoshta nënshkrimi i jetës është një problem që duhet diskutuar pak më tej.

Megjithatë, Meghan vazhdoi duke thënë: “Nuk duhet të jetë për Andy Cohen. Nuk duhet të jetë për Bravo. Nuk duhet të bëhet fjalë për amvisat e vërteta. Duhet të ketë të bëjë thjesht me etikën e realitetit televiziv dhe çfarë bën kjo për psikikën tonë për një kohë të gjatë, honorare apo çfarëdo tjetër.”

A është ndjerë ndonjëherë Meghan nën presion për të pirë?

Sa i përket presioneve për të konsumuar alkool, Meghan e përshkroi atë si “presion tipik shoqëror dhe bashkëmoshatar” dhe jo presion të qartë nga prodhuesit.

Ajo e shpjegoi duke thënë: “Nëse do të shkoj në një orë të lumtur me të dashurat për të festuar një ditëlindje, do të ndihem sikur duhet të pi një pije. A më thotë dikush, a kujdeset dikush nëse e bëj? Absolutisht jo. Por kjo është ajo që po bëj. Kështu po shfaqem. Kështu që unë mendoj se kjo është një lloj gjëje e vullnetit personal.”

Meghan gjithashtu mbrojti Andin në mënyrë specifike, duke kujtuar një kohë kur ai ndëshkoi asistentët e prodhimit për përzierjen e koktejeve rreth Gina Kirschenheiter, një tjetër Bravoleb esëll.

Sipas Meghan, Andy u tha PA-ve, “‘Kjo është me të vërtetë e rëndësishme. Nuk është për të qeshur që kjo ka ndodhur.’ Pra, ajo që pashë është Andy që mbronte në mbrojtje të një personi të matur në një nga shfaqjet e tij. Është [the] krejtësisht e kundërta e asaj që lexova.”