Meghan King punëson një psikolog në përpjekje për të zbuluar të vërtetën e Kate Middleton

Klea

Meghan King punëson një psikolog në përpjekje për të zbuluar të vërtetën e Kate Middleton

Kate Middleton teoritë konspirative kanë filluar të dalin jashtë kontrollit. Të gjithë vdesin të dinë se çfarë ka ndodhur. Meghan King donte të dinte aq shumë sa që ajo mori një ndihmë mistike. Ish-ylli i Real Housewives of Orange County kontaktoi një psikik.

Ndoshta të gjithë nuk do të bënin një punë kaq të madhe për këtë nëse Pallati Kensington nuk do ta kishte trajtuar situatën në mënyrë kaq të tmerrshme gjatë gjithë kësaj sprove. Në Ditën e Nënës në Mbretërinë e Bashkuar, Pallati publikoi një foto të Kate dhe fëmijëve të saj, e cila ishte e redaktuar qartë, gjë që vetëm nxiti spekulime të mëtejshme.

Ekipi i PR i Royals e ka ngatërruar kaq keq publicitetin rreth Kate saqë po punëson një asistent të ri komunikimi. Në anën publike të gjërave, po shkon në një pikë ku njerëzit ndoshta po hutojnë paksa shumë. Pra, cila është e vërteta? Mos kini frikë, Meghan i ka të gjitha.

Psikika pretendon se Kate mund të jetë shtatzënë

“E di që asnjëri prej jush nuk do të ma kalonte këtë, por unë kam një psikikë që të gërmoj vërtet në këtë, sepse askush nuk di asgjë fare,” ndau Meghan përmes Stories së saj në Instagram. “Është e gjitha teori konspirative dhe ajo që do t'ju them është vetëm për qëllime argëtimi. Nuk e di se për çfarë po flas. Unë fola me psikologen time dhe ajo kishte shumë për të thënë.”

Psikika konfirmoi pretendimin e familjes mbretërore për një operacion abdominal. Sidoqoftë, gjërat dyshohet se morën një kthesë, me procedurën që përfundoi “më keq nga sa mendonte ajo”. Siç tregoi Meghan, “Ajo është në spital duke kaluar operacionin e planifikuar dhe më pas diçka shkoi keq [and] doli diçka tjetër.”

Psikika pohoi se mjekët gjetën “gjakderdhje të brendshme” ose një shtatzëni të panjohur. Meghan ekstrapoloi se e gjithë kjo çoi në një pushim psikiatrik për princeshën. Psikika parashikoi që informacioni mjekësor i Kate të dilte së shpejti, me Pallatin që nuk konfirmoi asgjë.

Psikika bëri gjithashtu pretendime për një “aferë emocionale”. Meghan shpjegoi, “Ajo kishte kryesisht vetëm një lidhje emocionale ndoshta – ndoshta ndonjë puthje – asgjë seksuale dhe ishte me një burrë ndoshta me uniformë koloneli apo diçka tjetër.” Pra, ja ku e kemi. Me siguri kjo do t'i japë fund të gjitha thashethemeve të tjera.