Meghan King i duartroket Jennifer Aydin për të kërkuar këshilla për aplikacionin e takimeve

Klea

Meghan King i duartroket Jennifer Aydin për të kërkuar këshilla për aplikacionin e takimeve

Ylli i Real Housewives of New Jersey Jennifer Aydin dikur kërkoi udhëzime nga një burim që mund të mos i pëlqente asaj zot dhe shpëtimtar shoqja më e mirë Teresa Giudice. Kjo është e drejtë, Detektiv Mbreti i Meghan O’Toole McDill Edmonds Owens ka diçka për Jen.

Jeta nuk është e gjallë nëse Meghan nuk është në mediat sociale duke folur për veten dhe duke ndarë TMI. Ajo ishte gjithashtu shumë e lirë me opinionet e saj për një paraqitje të fundit të Watch What Happens Live. Meghan u pyet për Luis Ruelas dhe ajo në thelb e dha atë që nuk i pëlqeu ushtarit të Terezës. Jen, e cila është e martuar me një mashtrues të pranuar, ka fyer historinë e Meghan me burrat.

Tani Meghan i përgjigjet Jennifer-it, sepse ajo ka kujtesën e një elefanti dhe provat për ta shoqëruar.

Një faturë, vjen e nxehtë!

Kredia: @meghanking Instagram

Meghan hyri në Instagram, ashtu siç bën, dhe prodhoi një mesazh të mëparshëm nga Jennifer. Aty shkruhej: “Hej atje. Doja të shihja nëse mund të më jepni disa këshilla për aplikacionet e takimeve. Motra ime është e ve për 11 vjet. Dhe po përpiqem ta inkurajoj që të regjistrohet në disa aplikacione takimesh. Por nuk e kam idenë se cilat ia vlejnë. Faleminderit! Shpresoj të jeni mirë!”

Mbi pamjen e ekranit, Meghan shkroi, “Qesharake se si @jenniferaydin ka shumë për të thënë për të kaluarën time te meshkujt, por më vjen direkt për këshilla për aplikacionet e takimeve.” Më pas ajo iu referua një artikulli ku Jen sulmoi Megs që e quajti Luis një “narcisist”.

Kur u pyet nga një WWHL nëse Luis dhe Brooks Ayers ishin në të njëjtën fushë loje të mashtrimit, ajo tha, “Ai është 100 për qind në mbretërinë e Brooks. Ai është një narcisist. Ai është një tip i tmerrshëm.”

Natyrisht, kjo e shtyu Jen të dilte atje dhe të mbronte Luisin me çdo kusht. Ajo nuk dëshiron që Bo Dietl të dërgohet për të kërkuar ndonjë nga sekretet e vogla të pista të burrit të saj. Në një koment tashmë të fshirë në Instagram, Jen shkroi: “Të dëgjosh një mendim nga një person që nuk e njeh fare dhe nuk e ka takuar kurrë një ditë në jetën e saj, nuk është aq e zgjuar. Por përsëri, as historia e saj nuk është [with] meshkuj #teamlouie.”

Mos e çmend detektivin Meghan, përndryshe ajo do të shkojë të kërkojë në dollapin me skelete të Luis dhe mund të gjejë më shumë se rrobat e Nonno-s.

NA THONI – A ËSHTË XHEN HIPOKRITE? A JENI DAKORT ME MEGHAN QË LUIS ËSHTË NJË SLIMEBALL?