Më poshtë kartat e kuvertës ku ekuipazhi fitoi vërtet këshillat e tyre

Klea

Më poshtë kartat e kuvertës ku ekuipazhi fitoi vërtet këshillat e tyre

Një nga aspektet më intriguese të Poshtë kuvertës ekskluziviteti janë këshillat, të cilat ndryshojnë shumë në varësi të statutit. Bakshishi është thelbësor në kartat e Below Deck dhe anëtarët e ekuipazhit mund të presin që të marrin mesatarisht nga 1000 deri në 2000 dollarë nga çdo mysafir. Në mënyrë tipike, i ftuari kryesor i statutit i jep kapitenit një zarf me këshilla për të gjithë ekuipazhin, të cilat më pas ndahen mes tyre në mënyrë të barabartë.

Ndërsa ekuipazhet e Below Deck janë pothuajse gjithmonë të zellshëm në punë, ata kanë bërë më shumë përpjekje për karta të caktuara se të tjerët. Puna e tyre e palodhur u reflektua në këshillat e tyre dhe të ftuarit i vlerësuan me të vërtetë duke shkuar përtej dhe përtej. Gjatë katër kartave të mëposhtme, ekipi i Below Deck me të vërtetë fitoi këshillat bujare që morën, gjë që ishte e mrekullueshme për t’u parë!

Karta e jahteve me vela të Jim’s Below Deck Sezoni 3

Fred Jagueneau/Bravo

Një nga të ftuarit me bakshish më të lartë në jahtin Below Deck Sailing ishte i ftuari kryesor Jim Blumenthal, të cilin shikuesit e takuan për herë të parë gjatë sezonit 3. Pas kartës së tij të sezonit 3, Jim dha një bakshish të mahnitshme prej 21,000 dollarësh, gjë që rezultoi në çdo anëtar të ekuipazhit të grumbullonte 2,530 dollarë.

Ekuipazhi me të vërtetë fitoi bakshishin e tyre, pasi të gjithë punuan shumë për t’i ofruar Xhimit dhe miqve të tij shërbimin më të mirë të mundshëm. Shefi i kuzhinës Marcos Spaziani shërbeu disa pjata të mrekullueshme, dhe veçanërisht i bëri përshtypje të ftuarve me tartarin e tij të karkalecave.

I gjithë ekipi, duke përfshirë kapitenin Glenn Shephard, gjithashtu organizoi një “shfaqje talentesh” argëtuese për të ftuarit, e cila u prit mirë. Kryeinxhinieri Colin MacRae pati një nga aktet më argëtuese me një këngë, ndërsa oficeri i parë Gary King i dha Xhimit një kërcim në prehër. Të gjithë me të vërtetë bënë një përpjekje për këtë kartë, kështu që është e kuptueshme pse Jim i shpërbleu ata me një bakshish kaq të shkëlqyeshëm.

Karta e Sezonit 10 të Jake’s Below Deck gjatë

Bravo/YouTube

Ekuipazhi në Sezonin 10 të Below Deck mori bakshishin më të lartë të parë ndonjëherë pas kartës së Jake Clopton, dhe sigurisht që u fitua! Jake i dha ekuipazhit 40,000 dollarë, gjë që rezultoi në largimin e secilit anëtar të ekipit me 3,076 dollarë.

Gjatë kësaj karte, i gjithë ekuipazhi punoi shumë për të përgatitur një festë ekskluzive në plazh për Jake dhe të ftuarit e tjerë. Kjo nuk ishte detyrë e lehtë, por ia vlejti pasi ishte e qartë që të ftuarit e shijuan vërtet përvojën. Kuzhinierja Rachel Hargrove gjithashtu i bëri përshtypje të ftuarve me aftësitë e saj në kuzhinë, veçanërisht me ushqimin autentik japonez që ajo përgatiti për ta.

Karta e Sezonit 6 të Patrick’s Below Deck

Bravo/YouTube

Patrick Kirk dhe gruaja e tij Jennifer ishin disa nga të ftuarit me bakshish më të lartë në Below Deck Mediterranean, të cilët i lanë ekuipazhit 23,585 dollarë bujare. Ekuipazhi shkoi mbi dhe përtej gjatë gjithë kartës, me shef Mathew Shea që shpërndante vazhdimisht pjata të mahnitshme. Vezët e tij të karavidheve, Benedikti, ishin një sukses i madh në veçanti!

Ekuipazhi i jashtëm gjithashtu punoi jashtëzakonisht shumë gjatë kësaj karte, me Bosun Malia White duke bërë një punë të mahnitshme. Së bashku me Deckhand Lloyd Spencer, ajo u përpoq për të organizuar një ngjarje të Olimpiadës së Birrës për mysafirin. Pjesa tjetër e ekuipazhit mori pjesë gjithashtu në festën me temë Oktoberfest, e cila ishte një hit i madh.

Karta e Rene & Sandra’s Below Deck Down Under Season 2

Mark Rogers/Bravo nëpërmjet Getty Images

Rene dhe Sandra Ramirez i dhanë ekuipazhit të Below Deck Down Under shumën më të lartë që kishin parë ndonjëherë, me 25,000 dollarë. Kjo ishte një kartë veçanërisht emocionale, pasi të ftuarit kërkuan një shërbim përkujtimor për nënën e Rene, e cila kishte ndërruar jetë më parë. Ekuipazhi e trajtoi situatën me respektin më të madh, gjë që të ftuarit e vlerësuan vërtet.

Të gjithë të ftuarit e shijuan vërtet eksperiencën, si dhe shumicën e vakteve të shefit të kuzhinës Tzarina Mace-Ralph. Ata gjithashtu e donin kapitenin Jason Chambers, ku Rene madje e sfidoi atë në një garë mundjeje krahu. Pavarësisht një sezoni të vështirë charter, i gjithë ekuipazhi me të vërtetë solli më të mirën e tyre për këtë kartë, e cila u shpërblye!

Ndërsa ekuipazhet e Below Deck mund të presin gjithmonë një bakshish të këndshëm nga të ftuarit charter, këto këshilla ishin mjaft mbi mesataren. Këta të ftuar të charter vlerësuan vërtet se sa shumë punoi ekuipazhi dhe i shpërbleu pak më shumë për të, gjë që është bukur të shihet!