Më poshtë kapitenët e kuvertës të renditur sipas nivelit Sass

Klea

Më poshtë kapitenët e kuvertës të renditur sipas nivelit Sass

Poshtë kuvertës dhe spin-off-et e tij të ndryshme kanë parë shumë kapitenë të mëdhenj, megjithëse disa janë më të dashur se të tjerët. Kapiteni Lee Rosbach drejtoi ekuipazhin në shfaqjen OG Below Deck për dhjetë sezone, përpara se të tërhiqej përfundimisht. Pas Captain Lee, kapiteni Sandy Yawn nga Below Deck Mediterranean ka qenë në ekskluzivitetin më të gjatë, i cili tani ka filmuar shtatë sezone të spin-off-it.

Kapiteni Glenn Shephard ka mbajtur gjithashtu ekuipazhin e jahtit të lundrimit “Below Deck” për katër sezone, pavarësisht sfidave të shumta. Aventura e fundit Below Deck paraqiti kapitenin Kerry Titheradge, i cili do të zëvendësojë Kapiten Lee në Sezonin 11 të Below Deck. Më në fund, kapiteni Jason Chambers u bë shpejt një i preferuari i fansave, pavarësisht se deri më tani është paraqitur vetëm në dy sezone të Below Deck Down Under.

Kur bëhet fjalë për pesë kapitenët e Poshtë Deck, disa janë sigurisht më të guximshëm se të tjerët. Këtu është renditja jonë zyrtare e kapitenëve, nga më pak shakatë deri tek më absolutët!

Kapiteni Kerry – Më pak Sassy

Kur bëhet fjalë për kapitenët e Below Deck, nuk ka dyshim se kapiteni Kerry renditet i fundit për sa i përket mendjemadhësisë, megjithëse ne ende e duam atë! Ndërsa shikuesit e kanë parë kapitenin Kerry vetëm në sezonin e parë të Below Deck Adventure, tashmë është e qartë se ai është një lojtar ekipi që shmang konfliktin me çdo kusht.

Kapiteni Kerry ishte shumë i qetë me ekuipazhin e tij, ndryshe nga disa nga kapitenët e tjerë. Në vend që të kritikonte ekuipazhin kur bënte gabime, kapiteni Kerry u largua për të ndihmuar ekipin e tij sa herë që ishte e nevojshme, veçanërisht kuzhinieren Jessica Condy. Ndërsa ne sigurisht jemi të ngazëllyer që shohim Captain Kerry të marrë drejtimin e Sezonit 11 të Below Deck, ne nuk jemi të sigurt se ai do të përputhet me nivelin e kapitenit Lee.

Kapiten Glenn – Një Sassy i vogël

Për sa i përket mendjemadhësisë, kapiteni Glenn nuk është shumë më i guximshëm se kapiteni Kerry, megjithëse ndonjëherë mund të jetë. Ashtu si kapiteni Kerry, kapiteni Glenn njihet për të qenë një nga kapitenët më të dhembshur dhe më kuptues të “Blow Deck”. Si rezultat, ai zakonisht nuk është i guximshëm me ekipin e tij, veçanërisht kur të ftuarit charter janë përreth.

Sidoqoftë, kapiteni Glenn ka pasur disa momente të çuditshme në jahtin e lundrimit Below Deck, veçanërisht me shefin Stew Daisy Kelliher. Kapiteni Glenn është veçanërisht i ashpër me Daisy-n dhe ekipin e brendshëm ndonjëherë, dhe tenton t’i menaxhojë ato më shumë sesa ekipi i jashtëm. Nga ana tjetër, ai duket se ka një vend të butë për anëtarin kontrovers të kastit Gary King, gjë që i frustron disa shikues.

Kapiten Jason – Disi Sassy

Nga të gjithë kapitenët e “Poshtë kuvertës”, kapiteni Jason bie në mes të matës sas. Kapiteni Jason është një i preferuar i fansave dhe së fundmi mori lavdërime nga fansat e Bravo pasi pushoi dy anëtarë të kastit në Below Deck Down Under për sjellje të pahijshme seksuale. Ndërsa nuk ka dyshim se kapiteni Jason kujdeset për ekuipazhin e tij, ai gjithashtu mund të jetë i guximshëm me ta me raste.

Kapiteni Jason tenton të menaxhojë në kohë dhe mund të frustrohet me ekuipazhin e tij kur gjërat nuk shkojnë siç është planifikuar. Në Below Deck Down Under Sezoni 2, Kapiteni Jason ka qenë veçanërisht i ashpër me kuzhinieren Tzarina Mace-Ralph, e cila ka qenë problematike. Nuk ka dyshim se fansat e duan kapitenin Jason, megjithatë, edhe nëse ai ka një anë të ashpër.

Kapiten Sandy – i dyti më i ashpër

Ndërsa disa fansa të Below Deck e adhurojnë kapitenin Sandy, ka edhe një numër të mirë shikuesish që nuk mund ta durojnë atë. Kapiteni Sandy mban një qëndrim jo të pakuptimtë me ekuipazhin e saj në Below Deck Mediterranean, gjë që e ka bërë atë një nga kapitenët më të diskutueshëm të Below Deck.

Nuk ka dyshim se kapiteni Sandy nuk është më i lehtë për t’u marrë vesh, gjë që shikuesit e panë gjatë gjithë marrëdhënies së saj të tensionuar me shefin Stew Hannah Ferrier. Kapiteni Sandy përfundimisht pushoi Hannah-n pasi punoi me të për disa sezone, për të shqetësuar shumë fansa. Në fund të ditës është e qartë se kapiteni Sandy kujdeset për ekuipazhin dhe të ftuarit e saj, por ajo nuk ka frikë të nxjerrë pak sas për të marrë rrugën e saj.

Kapiten Lee – Mbreti i Sass

Captain Lee është përkufizimi përfundimtar i sass, kur bëhet fjalë për ekskluzivitetin Below Deck. Gjatë gjithë dhjetë viteve të tij në shfaqjen OG, Kapiteni Lee pati më shumë momente të egra se sa mund të numëronte kushdo. Përgjatë të gjitha shfaqjeve Below Deck, Kapiteni Lee ishte më i vështiri për ekipin e tij, megjithëse kjo përfundimisht funksionoi për ta në planin afatgjatë.

Kapiteni Lee nuk ishte vetëm i guximshëm me ekuipazhin e tij, por edhe me të ftuarit. Askush nuk mund ta harrojë reagimin e kapitenit Lee ndaj Dolores, mysafires së çarterit që në mënyrë famëkeqe vendosi të notonte në dehur në oqean. Shumë fansa të Below Deck janë të trishtuar kur shohin kapiten Lee të largohet përfundimisht nga ekskluziviteti, pasi nuk ka gjasa që ndonjë kapiten tjetër të përputhet ndonjëherë me humorin dhe humorin e tij.