Më poshtë Deck Down Under Sezoni 2 Fituesit dhe Humbësit

Klea

Më poshtë Deck Down Under Sezoni 2 Fituesit dhe Humbësit

Poshtë Deck Down Under Sezoni 2 ka përfunduar, dhe djali ishte plot ngjarje! Tre anëtarët e vetëm të kastit ishin Kapiteni Jason Chambers, Shefi Stew Aesha Scott dhe Deckhand Culver Bradbury. Ndërsa disa nga anëtarët më të rinj të ekuipazhit u bënë të preferuarit e fansave, të tjerët u neveritën shpejt nga shikuesit. Gjatë sezonit, disa anëtarë të kastit u ngritën në këtë rast dhe u bënë fitues, ndërsa të tjerët për fat të keq përfunduan si humbës.

Kapiten Jason – Fitues

Mark Rogers/Getty Images

Kapiteni Jason është i preferuari i fansave në botën e Below Deck, kështu që nuk është çudi që ai e përfundoi Down Under Season 2 si hero. Kapiteni Jason mori lëvdata të veçanta për mënyrën se si i trajtoi dy sulmet seksuale këtë sezon. Ai e bëri të qartë se kishte një politikë absolute të tolerancës zero kur bëhej fjalë për këtë dhe shkarkoi menjëherë shkelësit, gjë që bëri që shikuesit ta respektonin edhe më shumë.

Përveç atij incidenti specifik, kapiteni Jason bëri një punë të shkëlqyer duke udhëhequr ekuipazhin gjatë gjithë sezonit. Ndërsa shumë fansa u mërzitën kur ai zgjodhi të shkarkojë Deckhand Adam Kodra, është e kuptueshme që kapiteni Jason e bëri këtë për arsye sigurie.

Aesha Scott – Fituese

Aesha Scott
Mark Rogers/Getty Images

Nuk ka dyshim se Aesha është një Chief Stew e mahnitshme, dhe ajo ishte me të vërtetë një pikë kryesore gjatë gjithë sezonit 2. Aesha është gjithmonë e mahnitshme me të ftuarit charter, dhe është e qartë se ajo e merr pozicionin e saj shumë seriozisht. Për më tepër, Aesha është një drejtuese e shkëlqyer e ekipit dhe mban marrëdhënie të ngushta me ekipin e saj të brendshëm.

Ashtu si kapiteni Jason, edhe Aesha i trajtoi dy incidentet e sulmeve seksuale me hir të pabesueshëm. Aesha bëri përpjekje për të kontrolluar të dy viktimat, gjë që tregon se sa e mirë është ajo në të vërtetë. Aesha është e admirueshme brenda dhe jashtë ekranit, duke e bërë atë një tjetër fituese të Sezonit 2 të Below Deck Down.

Harry Van Vliet – Fitues

Mark Rogers/Getty Images

Harry Van Vliet iu bashkua Below Deck Down Under Season 2 si një Deckhand i ri, dhe ai la mjaft përshtypje! Shikuesit e kuptuan shpejt se sa i mëshirshëm ishte Harry, veçanërisht kur ngushëlloi Margot Sisson pas incidentit me Luke Jones.

Përveçse ishte një mik i shkëlqyer, Harry tregoi gjithashtu një etikë të shkëlqyer pune dhe entuziazëm për punën e tij. Ne me siguri shpresojmë që Harry të kthehet së shpejti në ekskluzivitetin Below Deck!

Tzarina Mace-Ralph – Humbëse

Poshtë Deck Poshtë Në përmbledhje
Mark Rogers/Getty Images

Shefi Tzarina Mace-Ralph kishte potencial, por në fund përfundoi duke e lëshuar topin në më shumë se një mënyrë. Ndërsa aftësitë e Tzarina në kuzhinë nuk ishin të këqija, ishte qëndrimi i saj që kontribuoi në rënien e saj. Pasi i tha kapitenit Jason se nuk kishte në plan t’i përmbahej kërkesës së një të ftuari, Tzarina humbi popullaritetin midis disa shikuesve.

Jashtë kuzhinës, Tzarina u përzie në disa varkë. Pas një udhëtimi të dështuar me varkë me Culver, Tzarina e ktheu vëmendjen te Bosun João Franco. Megjithatë, João më parë ishte përfshirë me një nga miqtë e ngushtë të Tzarina, kështu që kjo e bëri atë edhe më të diskutueshme për fansat.

Culver Bradbury – Humbëse

Mark Rogers/Bravo

Ndërsa Culver fillimisht ishte një i preferuar i tifozëve, ai humbi njëfarë popullariteti pas Sezonit 2 të Below Deck Down. Pas eksplorimit të gjërave me Tzarina, Culver nuk ngurroi ta braktiste atë për Stew Jaimee Neale të re. Përfundimisht, edhe lidhja e tyre përfundoi në kaos.

Përveç jetës së tij romantike të diskutueshme në bord, Culver shfaqi edhe disa të meta të tjera këtë sezon. Një nga çështjet kryesore ishte fakti që Culver shpesh dështonte të paguante netët jashtë me ekuipazhin, gjë të cilën anëtarët e tjerë të kastit e morën shpejt. Midis kësaj dhe zgjedhjeve të tjera të dobëta, Culver fatkeqësisht e mbylli sezonin 2 si humbës.

Jaimee Neale – Humbëse

Pas përfshirjes së saj me Culver, Jaimee fatkeqësisht e mbylli sezonin me të njëjtin status të saktë si ai. Jaimee nuk dukej aq i interesuar për Culver sa ai ishte për të, por megjithatë pranoi të ishte e dashura e tij pa e kuptuar me të vërtetë. Ky nuk ishte vendimi i duhur, pasi Jaimee e udhëhoqi qëllimisht Culverin drejt gjysmës së dytë të sezonit.

Kur Jaimee takoi Deckhand-in e ri Luka Brunton, çdo interes që ajo kishte për Culver u zhduk shpejt. Megjithatë, Jaimee gjithashtu e trajtoi keq këtë udhëtim të ri me varkë dhe bëri një lëvizje ndaj Lukës përpara se të mendonte vërtet për Culver. Në fund, asnjë nga ndjekjet romantike të Jaimee nga sezoni nuk funksionoi, duke e shënuar atë si humbësen e tretë të sezonit.