Më poshtë Deck Charter Guests që e bënë budallallëkun e tyre

Klea

Më poshtë Deck Charter Guests që e bënë budallallëkun e tyre

Bravo është popullor Poshtë kuvertës seritë kanë strehuar çdo lloj të ftuari që mund të imagjinohet në mesin e jahteve të dhënë të ekskluzivitetit. Nga të ftuarit charter me kërkesa dhe sjellje të papërshtatshme e deri te pushuesit e relaksuar dhe të ulët, kjo shfaqje i ka parë vërtet të gjitha.

Për shembull, kur furnizohen me sasi të bollshme të pijeve, disa të ftuar kanë kaluar jashtë mase. Po, fjalë për fjalë, siç u pa për herë të parë në Sezonin 8 të Below Deck me kafsha jonë shpirtërore një mysafir charter i quajtur Delores. Mjaft çmendurisht, kjo metodë e shpejtë e daljes nga një jaht ndodhi për herë të dytë në Below Deck Down nën sezonin 2. Këtu, kërcimi i dehur i natës i Brandon dhe Kristyl zuri në qendër të vëmendjes, duke zemëruar ekuipazhin në proces.

Kryesisht, sjelljet e të ftuarve të charterit kanë qenë të buta, me prekje të vogla të egra aty-këtu. Fatmirësisht, ekipet e kamerave gjithmonë të pranishme janë gjithmonë në bord, duke kapur të gjitha këto momente në kohë reale që shikuesit t’i shikojnë më vonë (dhe të gjykojnë në heshtje). Këtu janë disa nga ato kohë të vështira, duke nxjerrë në pah të ftuarit e kartës së “Blow Deck”, të cilët bënin budallenj nga vetja ndërsa hipnin në jahte të ndryshme të pasurisë.

Uiski Wimps

Michael Durham erdhi në bordin e Sezonit 9 të Below Deck me disa nga kolegët e tij. Duke thënë se ai kishte “një vlerësim për uiski të mirë”, fleta e tij e preferencës vuri në dukje gjithashtu një dëshirë për “të egër”. Grupi i Michael ishte tashmë tre fletë në erë në kohën që ata arritën në jaht. Më vonë u mësua se ata kishin lustruar paraprakisht një shishe të tërë Titos.

Justin Richards, një nga kolegët e Michael, kërkoi një termos për burbonin e tij. Ai gjithashtu lëshonte deklarata agresive që nga kërcimi. Kur iu ofrua një peshqir i ftohtë, ai u përgjigj duke thënë: “Unë do të godas dikë me një peshqir”. Gjatë një turneu në jaht, Justin i tha bashkëpunëtorit të tij Terri se do t’i shkelmonte “në shkallët e zotit**n”.

Në fund të turneut, shefi Stew Heather Chase udhëzoi grupin që të “zbriste në këtë mënyrë”. Justin u përgjigj: “Unë do të bëj gjithçka që dua”. Duke vazhduar të pinte për disa orët e ardhshme, Justin kërkoi tekila gjatë një degustimi fantastik të uiskit. Grupi i tij u tërhoq, duke bërë që Justin të zbriste në kuvertën e notit për të ngrënë i vetëm, si një fëmijë i vogël.

Për më tepër, zemërimi i tij u drejtua drejt ekuipazhit kur ata u përpoqën të degradonin sjelljet e tij. Heather-it, Justin iu përgjigj: “Jo, shko të përqesh veten, shko hidhe veten nga varka.” Më pas, Eddie Lucas u përfshi dhe të gjitha palët u shoqëruan në shtrat. Të nesërmen në mëngjes, kapiteni Lee Rosbach e qortoi Justinin me Michael të pranishëm, duke u thënë atyre që “të mblidhen së bashku”.

E bënë, por ishin të ftuar të dehur, aq të dehur, saqë pasi dolën, ekuipazhi mund të dëgjohej ende duke festuar, duke u rigjallëruar për të përfunduar.

“Kohë të lumtura”

Roy Orbison Jr. është dy herë i ftuar në Below Deck Mediterranean, por ishte raundi i tij i dytë në sezonin 6 që e pa atë duke bërë një budallallëk të plotë. Në darkë, një Roy i dehur filloi të thoshte “kohë të lumtura”, duke pirë gjithçka që i binte në dorë. Roy filloi të shante, me produksionin që shtonte titra histerike dhe dërdëllisëse për t’iu përshtatur përpjekjeve të tij për të folur. Ai gjithashtu bëri një rrëmujë në banjë, për të cilën shoku i tij duhej t’i tregonte ekuipazhit në mënyrë që të pastrohej.

E gjithë kjo tha, Roy ishte simpatik, kurrë nuk kërcënonte apo i kalonte kufijtë, kështu që ekuipazhi ishte lehtësisht në gjendje të qeshte nga mashtrimet e tij të “kohëve të lumtura”. Familja e tij në pjesën më të madhe mundet gjithashtu, por ka të ngjarë që kur shikonte statutin e tyre, vetë Roy u ndje paksa i dridhur.

Gjurmët e gishtave në A** të kapitenit Lee

Të ftuarit e Charter, Helen Hoey dhe Richard Fiore bënë paraqitjen e tyre të dytë Below Deck në sezonin 7, menjëherë pasi hynë në bord në sezonin 6. Pasi morën gota të mëdha verë dhe një turne në jahtin e tyre të ri, Helen dhe shoqja e saj Kelly dolën në urë për të ftuar Kapiten Lee për darkë.

Menjëherë, të dyja gratë vendosën duart mbi kapitenin, me njërën që i përkëdhelte shpinën dhe tjetra i përkëdhelte krahun. “Ai është kapiteni Zeus,” thanë ata duke qeshur, ndërsa kapiteni Lee tha me qetësi se ishte “i lajkatur”. Dora e Kelly-t u zhvendos më pas në jug, duke u ulur në pjesën e poshtme të kapitenit Lee. “Dua të them, unë kam më shumë gjurmë gishtash në a** tim sesa FBI”, tha ai me shaka në një rrëfim të mëvonshëm.

Nëse rolet do të ndryshonin, do të kishin pasuar më shumë sesa thjesht të qeshura nervoze dhe anash rrëqethëse. Prandaj, ne nuk mund të mos shpresojmë që duke e parë këtë mbrapa ndërsa ishin të kthjellët, Helen dhe Kelly u mërzitën nga sjelljet e tyre.

Goditja e ulët (megjithatë e madhe) e McDonald’s

Sipërmarrësi Karim Gharb dhe shoqja e tij manjati Bitcoin Eunice Wong i dhanë ekuipazhit të Below Deck Down Under një vrapim për paratë e tyre gjatë sezonit 1. Karim ishte bougie, duke i kërkuar shefit Stew Aesha Scott të ridekoronte kabinën e tij, pasi aksesorët nuk ishin në përputhje me shijet e tij. “Nëse je ai bougie, blej jahtin tënd të përgjakur!” Bërtiti Aesha në një rrëfim.

Ishte Eunice, megjithatë, ajo që solli faktorin më të lartë të shtrëngimit. Thënë kjo, unë nuk jam i çmendur, pasi neveria e saj kishte për qëllim shefin Ryan McKeown, i cili kishte nevojë për një përulje të mirë. Duke e prishur fytyrën me neveri pas kafshimit të saj të parë të drekës, Eunice pyeti “A mund të kem McDonald’s?” Në darkë, Ryan shërbeu peshk të papërpunuar, duke e shtyrë Eunice të pyeste: “A mund të më japësh vetëm disa vezë të fërguara?”

Të shikoje këta të ftuar të rinj të charterit që pretendojnë se kanë shije të mirë duke kritikuar gjithçka, ishte e tmerrshme. Ata padyshim që bënë një budallallëk në transmetim, por përsëri, të paktën sjelljet e Eunice ishin të synuara mirë.