Më poshtë anëtarët e ekuipazhit të kuvertës që vërtet u ngjitën në pjatë

Klea

Më poshtë anëtarët e ekuipazhit të kuvertës që vërtet u ngjitën në pjatë

Poshtë kuvertës kartat janë gjithçka tjetër veçse e lehtë. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme që ekuipazhi të jetë vazhdimisht duke vënë më të mirën përpara. Megjithatë, mund të ketë raste kur disa anëtarë të ekuipazhit nuk mund të kryejnë detyrat e tyre të caktuara dhe duhet të bëjnë një pushim. Në disa raste, disa anëtarë të ekuipazhit u ngritën me të vërtetë për të ndihmuar në mungesë të shokëve të tyre të skuadrës, gjë që u vlerësua shumë nga pjesa tjetër e ekuipazhit.

Anastasia Surmava ishte një shpëtimtar gjatë sezonit 4 të Below Deck Med

Anastasia Surmava e ndihmoi vërtet ekipin e saj gjatë Sezonit 4 të Below Deck Mediterranean, kur ajo hyri përkohësisht si kuzhiniere. Kapiteni Sandy Yawn kishte punësuar më parë Mila Kolomeitseva për pozicionin e kuzhinierit, megjithëse ajo shpejt tregoi se nuk mund ta përballonte këtë rol. Mila theu çdo rregull në kuzhinën Below Deck, nga përdorimi i përzierjes së petullave në kuti e deri te lëpirja e biftekëve para se t’ua servirte mysafirëve.

Kur kapiteni Sandy më në fund pushoi Mila, ishte e vështirë të gjeje një kuzhinier tjetër në një njoftim kaq të shkurtër. Si rezultat, kapiteni Sandy promovoi në rolin e tretë Stew Anastasia, derisa ajo mund të gjente një kuzhinier më të sprovuar. Anastasia nuk kishte trajnime të kuzhinës, por megjithatë ishte në gjendje të gatuante disa pjata të shijshme për të ftuarit dhe ekuipazhin. Për shkak të kësaj, Anastasia ishte heroi i fundit i Sezonit 4 të Below Deck Med.

Kapiteni Kerry Titheradge ishte një ndihmë e madhe në sezonin 1 të aventurës poshtë kuvertës

Kapiteni Kerry Titheradge ishte padyshim një nga anëtarët e vetëm të pëlqyeshëm të ekuipazhit në Below Deck Adventure, ku ai mori përsipër detyra të ndryshme nga të tijat. Si kapiten, Kerry ishte përgjegjës për mbikëqyrjen e të gjithë ekuipazhit dhe gjithashtu ishte përgjegjës për çdo mysafir çarter. Pavarësisht listës së tij të gjatë të detyrave, kapiteni Kerry nuk hezitoi të ndërhynte për ekuipazhin aty ku ishte e nevojshme.

Për shembull, kur Deckhand Kyle Dickard u shkarkua herët për sjellje të papërshtatshme, kapiteni Kerry nuk u ankua se duhej të ndihmonte ekipin e jashtëm. Për më tepër, kur shefja Jessica Condy dogji dorën e saj, kapiteni Kerry u fut menjëherë për të ndihmuar në përgatitjen e një pikniku për të ftuarit. Kapiteni Kerry së shpejti do të shfaqet sërish në Sezonin 11 të Below Deck, duke treguar se puna e tij e palodhur nuk kaloi pa u vënë re!

Natalya Scudder bëri një punë të mrekullueshme si 2nd Stew gjatë Sezonit 7 të Below Deck Med, dhe ajo solli të njëjtën energji për sezonin 8. Menjëherë pasi hyri në bord, Natalya mësoi se Shefi Stew Tumi Mhlongo do të vonohej për shkak të problemeve me viza. Si rezultat, kapiteni Sandy i kërkoi Natalyas të shërbente si Shef i Përkohshëm Stew për statutin e parë të sezonit, për të cilin ajo ra dakord.

Pavarësisht se koha e saj si Shef i Përkohshëm Stew ishte e shkurtër, Natalya megjithatë bëri një punë të mrekullueshme në këtë pozicion. Të ftuarit ishin të impresionuar me Natalya, dhe ajo gjithashtu bëri një punë të shkëlqyer duke komunikuar me pjesën tjetër të ekuipazhit. Për më tepër, Natalya bëri gjithçka për të siguruar që gjithçka në brendësi të ishte perfekte për ardhjen e Tumit. Është e qartë se Natalya ka një etikë të fortë pune, dhe ajo vërtet e dëshmoi këtë gjatë kohës së saj si Shef i Përkohshëm Stew.

Po kështu bëri edhe Luka Brunton

Natalya nuk është i vetmi anëtar i ekuipazhit që u ngjit tashmë në sezonin 8 të Below Deck Med, siç bëri edhe Luka Brunton. Luka e filloi sezonin si deckhand, pas paraqitjes së tij në Below Deck Down Under Season 2. Megjithatë, pas një dite të parë të vështirë në barkë, Luka mori një përgjegjësi shumë më të madhe.

Kapiteni Sandy u detyrua të lirojë Bosun Ruan Irving pasi u zbulua se letrat e tij të jahtit ishin falsifikuar. Pasi zgjati dorën për të parë nëse kishte ndonjë bosun tjetër, kapiteni Sandy mësoi se nuk do të mund ta merrte një për dy javë. Si rezultat, kapiteni Sandy i kërkoi Lukës të merrte rolin e Bosunit të Përkohshëm, për të cilin ai pranoi menjëherë. Ndërsa Sezoni 8 i Below Deck Med nuk ka qenë i lehtë, ekuipazhi i kapitenit Sandy nuk e ka zhgënjyer atë.