King Charles lll

Klea

Mbreti Charles dyshohet se po lufton me kancerin e pankreasit … Prognoza e tij është e zymtë

Mbreti Charles dyshohet se po lufton me kancerin e pankreasit … Prognoza e tij është e zymtë

Buckingham Palace nuk ofroi detaje kur e bëri të ditur këtë Mbreti Charles lll ishte diagnostikuar me kancer, në shkurt. Burimet tani kanë pohuar se mbreti po lufton kancerin e pankreasit dhe i është dhënë vetëm dy vjet për të jetuar.

Mbreti Charles lll

Familja mbretërore nuk ka ndarë shumë specifika rreth Mbreti Charles' sëmundje, por diagnoza e tij është e njohur në mesin e stafit mbretëror, tha një burim për In Touch.

“Shumë oborrtarë besojnë Charles' kanceri është më i keq se sa ata e bëjnë atë të jetë,” shtoi një burim i dytë i brendshëm. “Edhe para diagnozës, kishte shqetësime për shëndetin e tij.”

Mbreti Charles lll

Pallati njoftoi se 75-vjeçari mbretëror kishte marrë një diagnozë të papërcaktuar të kancerit, pasi iu nënshtrua një operacioni për një prostatë beninje të zmadhuar, më 26 janar.

Në deklaratë thuhej: “Madhështia e tij ka filluar sot një plan trajtimesh të rregullta, kohë gjatë së cilës ai është këshilluar nga mjekët që të shtyjë detyrat me publikun. Gjatë gjithë kësaj periudhe, Madhëria e Tij do të vazhdojë të ndërmarrë punët shtetërore dhe dokumentet zyrtare si zakonisht.”

Mbreti Charles lll

Mbreti Çarls ka marrë pjesë në disa ngjarje publike që nga marrja e diagnozës.

Charles po vazhdon me disa paraqitje, jo vetëm për të shuar teoritë e egra të konspiracionit dhe raportet e rreme të vdekjes së tij, por për t'u siguruar njerëzve që ai të jetë ende në gjendje të kryejë detyrat e tij si mbret, “shpjegoi burimi i dytë.

Këshilltari shtoi se monarku “po ndiqte urdhrat e mjekëve dhe ishte i gatshëm të provonte çdo trajtim për të zgjatur jetën e tij me disa vjet, të paktën”.

Mbreti Charles lll

Charles mori rolin e mbretit pas vdekjes së nënës së tij, Mbretëreshës Elizabeth ll, në shtator 2022. Ai u kurorëzua para botës në maj 2023.

“Është një tragjedi që Charles nuk do të jetë në gjendje të ndjekë gjurmët e nënës së tij për të lënë një trashëgimi të qëndrueshme”, vuri në dukje burimi i parë.

Mbreti Charles lll

Charles' gruaja, Camilla, 76 vjeç, motra e tij, Princesha Anne dhe djali i tij i madh dhe trashëgimtari i fronit, Princi William, 41 vjeç, kanë marrë pjesë në fejesat në mungesë të tij.

“Atë mund ta thonë ndihmësit e tij Charles ende shqetësohet për trashëgiminë e tij”, tha burimi i dytë.

Mbreti Charles lll

Insajderi shtoi këtë Charles “Pretendohet të shqetësohet” nëse Uilliami është apo jo gati të marrë përsipër mbret.

Familja mbretërore duket optimiste për CharlesPrognoza gjatë daljeve publike.

“Ai po bën shumë mirë,” Camilla tha gjatë vizitës në Irlandën e Veriut javën e kaluar. “Ai ishte shumë i zhgënjyer që nuk mundi të vinte.”

Mbreti Çarls

Pallati nuk ka ofruar një përditësim publik mbi shëndetin e mbretit prej disa javësh, por ka mbyllur raportet se Charles kishte vdekur më 18 mars.

Buckingham Palace tha në një deklaratë – “Ne jemi të lumtur të konfirmojmë se Mbreti po vazhdon me biznesin zyrtar privat.”