Kylie Richards

Klea

Mauricio Umansky refuzon të shikojë martesën e tij të zbërthehet në ‘RHOBH’

Mauricio Umansky refuzon të shikojë martesën e tij të zbërthehet në ‘RHOBH’

Mauricio Umansky është duke akorduar sezonin aktual të transmetimit të Amvise të vërteta të Beverly Hills. Manjati i pronave të paluajtshme vendosi të vazhdonte të shikonte rrotullimin e Bravos për vdekjen e martesës së tij Kyle Richards, mes ndarjes së vazhdueshme të çiftit të ndarë.

Kyle Richards

Mauricio Umansky shpjegoi se nuk ishte i interesuar të shikonte “dramatizimin” e ndarjes së tij martesore në serialin Bravo, gjatë një paraqitje të enjten në podcast “The Skinny Confidential Him and Her Show”.

Kylie Richards

“Unë e di që ata po dramatizojnë gjithçka,” tha “Blerja e Beverly Hills” ylli u tha prezantuesve Lauryn Evarts Bosstick dhe Michael Bosstick.

Ai shpjegoi: “Ka një mori gjërash që nuk dua t’i shoh sepse thjesht do të krijojë më shumë zhurmë për mua dhe më shumë opinione.”

Kylie Richards

Bashkëthemeluesi i Agjencisë shtoi – “Njerëzit që e shikojnë atë shfaqje janë të gjithë të mendimit dhe ata thjesht nuk e kuptojnë këtë. Ka dy njerëz në anën tjetër të mendimit tuaj. Është vërtet, vërtet e vështirë.”

Mauricio Umansky

Mauricio shpjegoi se ai zgjedh të “të jetë brenda dhe jashtë” gjatë xhirimeve të shfaqjes, duke shpjeguar – “Gruaja ime ka gjithmonë të drejtë dhe atëherë ju e dini, unë dal sa më shpejt që të jetë e mundur.”

Mauricio Umansky

Mauricio pranoi se diskutimi i problemeve të tij martesore me kolegët e tij të RHOBH-së ndihej i vështirë ndonjëherë për shkak të miqësive që ai dhe Kyle kishte zhvilluar me anëtarët e kastit gjatë viteve.

Mauricio Umansky

Ai hoqi supet nga bisedat në internet, duke vënë në dukje se nuk “kishte nevojë të lexonte BS” sepse e di historinë e vërtetë.

“Kur ta di se çfarë po bëj me martesën time, do t’ju bëj të ditur të gjithëve. Deri atëherë, të gjithë mund të bëjnë një shëtitje dhe të largohen, “tha ai.

Mauricio tha: “Unë i them gjithmonë gruas sime. Unë jam si, “Unë e di se çfarë ndodh me ne.” Unë jam ai që shkoi në shtrat. Unë jam ai që u zgjova.”

Mauricio Umansky

Shtypni play për të parë më poshtë.

Në korrik, lajmet u publikuan Kyle dhe Mauricio ishin ndarë pas një martese 26-vjeçare. Çifti i larguar mohoi se ata ishin nisur drejt divorcit, vetëm duke thënë se kishin përjetuar një “vit të vështirë”.

Kyle Richards

Kyle zbuloi se ishte ajo që nisi ndarjen gjatë një paraqitjeje të fundit në “Watch What Happens Live”.

“[The split] e ka origjinën nga unë,” pranoi ajo muajin e kaluar.

Kyle Richards

Mauricio53-vjeçari nuk e kuptoi ndarjen deri në shtator.

Kyle dhe unë jam qenie njerëzore, mirë? Ne kemi emocione, kemi ndjenja, po kalojmë një kohë vërtet të vështirë, mirë?” tha ai për TMZ. “Aktualisht jemi të ndarë. Ne nuk po flasim për divorc, dhe ne po përpiqemi t’i trajtojmë këto gjëra brenda vetes private.”

Mauricio Umanksy

Kyle dhe Mauricio u martuan në janar 1996 dhe ndanë tre vajza, Alexia, 27, Sophia, 23 dhe Portia, 15 vjeç. Kyle është gjithashtu nëna e Farrah Aldjufrie, 34 vjeç.

Kyle Richards

Kyle foli për nevojën për “liri” nga burri i saj gjatë një episodi të fundit të The Amvise të vërteta të Beverly Hills.

“Ndihem sikur kisha nevojë për pak liri – liri dhe pak hapësirë.” Kyle i tha kolegut të tij, Dorit Kemsley, ndërsa kamerat rrotulloheshin.

Amvisat e vërteta të Beverly Hills transmetohet të mërkurën në orën 20:00 ET në Bravo.