Mauricio Umansky

Klea

Mauricio Umansky paditur për 12 milionë dollarë në lidhje me aferën lezbike të Kyle Richards

Mauricio Umansky paditur për 12 milionë dollarë në lidhje me aferën lezbike të Kyle Richards

Mauricio Umansky aktualisht po përballet me sfida personale dhe profesionale, duke përfshirë një padi të re mes gruas së tij, Kyle Richards’ çështje lezbike.

Kathy Hilton

Mauricio Umansky ka hyrë në një skandal të ri të pasurive të paluajtshme mes ndarjes së tij publike nga gruaja e larguar, Amvise të vërteta të Beverly Hills yll, Kyle Richards.

Kyle Richards

Një pronar prone në Los Anxhelos ngriti një padi kundër UMRO Reality Corp, një kompani në pronësi të Mauricio Umansky. Padia pretendon se qiramarrësit e vendosur nga ndërmjetësit e kompanisë dyshohet se shkaktuan dëme me vlerë rreth 1 milion dollarë në pronë, orendi, art, rroba të stilistëve dhe kopsht, sipas një raporti të Radar Online. Padia pretendon se qiramarrësit e makthit hynë gjithashtu në bodrumin e kufizuar të verës dhe shkuan me verë të cilësisë së mirë 100 mijë dollarë.

Kylie Richards

Padia pretendon se UMRO ishte në dijeni të historisë së “mashtrimit kontraktual” të qiramarrësit, por garantoi për ta gjithsesi, në mënyrë që të siguronte një qiramarrës prej 55 mijë dollarësh në muaj për rezidencën prej 12 milionë dollarësh Pacific Palisades.

Mauricio Umansky

Padia, e paraqitur nga Stephen McPherson në Gjykatën e Lartë të LA, thoshte: “Në fund të afatit të qirasë (dmth, 17 prill 2021) Qiramarrësit refuzuan të lironin ambientet dhe t’ua kthenin posedimin e tyre Paditësve dhe të paraqisnin një paraburgim të paligjshëm veprim për të rifituar objektin nga qiramarrësit. Si rezultat, paditësit janë detyruar të paguajnë tarifa shtesë ligjore.”

Mauricio Umansky

Kjo nuk është hera e parë që UMRO, e njohur gjithashtu si Agjencia, zbarkohet polemika ligjore.

Mauricio është paditur gjithashtu nga një zhvillues dhe sekseri i tij, të cilët pretendojnë se ai i shiti vetes shtëpinë e sekuestruar të Teodoro Nguema Obiang Mangue, djalit të presidentit të vendit të tij të lindjes, Guinesë Ekuatoriale, në vend që të paraqiste ofertën e tyre prej 40 milionë dollarësh. Mauricio dhe partneri i tij, Mauricio Oberfeld vazhduan të fitonin një fitim prej 37 milionë dollarësh pasi rishitën rezidencën.

Mauricio Umansky

Lufta ligjore po vazhdon në Gjykatën e Lartë të LA. Zhvilluesi po kërkon rreth 35 milionë dollarë dëmshpërblim.

Padia e McPherson, e cila u ngrit në maj 2021, citon dy nga agjentët e pasurive të paluajtshme të UMRO, të cilët supozohet se e lejuan çiftin e martuar në pronën e mobiluar në tetor 2020, nën një qira gjashtë mujore.

Mauricio Umansky

Në padi thuhej – “Gjatë zënies së tyre në Lokale, (qiramarrësit) janë përfshirë në sjellje ekstreme, të egër dhe të padrejtë”, përpara se të renditnin listën tronditëse të akuzave.

Dyshja supozohet se kaluan nëpër një dollap magazinimi dhe dëmtuan modelet e shtrenjta të stilistëve dhe hoqën veprat e artit si dhe disa pjesë mobiljesh. Çifti u akuzua gjithashtu për shkuljen e kopshtit dhe dhurimin e dy kolltukë burrit të shërbëtores.

Kyle Richards

Padia pretendonte se UMRO duhet të kishte verifikuar çiftin, i cili thuhet se kishte rreth gjysmë duzinë akuzash të ngjashme kundër tyre.

“Ata i prezantuan Qiramarrësit me paditësit në transaksionin e qirasë, pavarësisht nga rreziku i dëmtimit të evidentuar nga historia e gjerë (çiftet) e mashtrimit dhe ndalimit të paligjshëm; – ata sollën një korporatë guackë, të përfaqësuar nga një kriminel i dënuar te Paditësit si qiramarrës i mundshëm në Transaksionin e Qirasë dhe ata nuk i informuan paditësit për këto fakte,” thuhet në padi.

e Mauricios kompania mohoi akuzat dhe më pas ngriti një ankesë kundër çiftit dhe kompanisë guaskë përgjegjëse për marrjen me qira të pronës.

Dokumentet deklaruan – “Secili nga të pandehurit e kryqëzuar ishte përgjegjës tërësisht ose pjesërisht për dëmtimet, nëse kishte pësuar nga paditësit në këtë rast.”

Kyle Richards

Përveç të e Mauricios problemet ligjore, gruaja e tij, Kyle Richardska qenë i angazhuar pa turp në një lidhje lezbike me një muzikant country, Morgan Uejd. Të dy janë parë nëpër qytet, duke flirtuar dhe duke treguar shenja dashurie në publik. Kyle është kaq i dashuruar me Morgan se ajo i ka kërkuar bashkëshortit të saj prej 27 vitesh divorc, në mënyrë që ajo të jetë ekskluzive me yllin e muzikës country. Dinamika e shpalosur e kësaj situate do të shfaqet në sezonin 13 të Amvisat e vërteta të Beverly Hills.