Mauricio Umansky mbi "Situatën me të vërtetë intensive dhe të trishtuar" të jetesës

Klea

Mauricio Umansky mbi “Situatën me të vërtetë intensive dhe të trishtuar” të jetesës

Të kalosh një ndarje duke jetuar nën të njëjtën çati me partnerin nuk është e lehtë. Mauricio Umansky dhe Kyle Richards kanë një shtëpi të madhe, madje edhe ata kanë vështirësi ta bëjnë atë të funksionojë.

Kyle më parë foli për mënyrën sesi në thelb e kishin ndarë shtëpinë e tyre në gjysmë për të akomoduar ndarjen e tyre. Mauricio mori një dhomë gjumi në katin e poshtëm për ta përdorur si një jastëk të improvizuar beqarësh. Kyle mori përsipër katin e sipërm. Ndërkohë, tre vajzat e tyre që po ashtu banojnë në shtëpi janë kapur diku në mes.

Gjatë një episodi të fundit të Buying Beverly Hills, Mauricio foli për situatën e tyre të çuditshme të jetesës. Ai ka qenë çuditërisht i hapur për çështjet e tyre martesore gjatë sezonit të dytë të shfaqjes së tij në Netflix. Sidoqoftë, këndvështrimi i tij për situatën me Kyle dukej mjaft i zymtë.

Një shtëpi e ndarë

“Është vërtet intensive, e trishtueshme dhe e vështirë. Ajo ka pushtuar të gjithë katin e fundit. Unë jam ende duke jetuar në dhomën e gjumit,” tha Mauricio në Buying Beverly Hills.

Vini re se si Mauricio e quajti atë një blerje. Në një Watch What Happens Live të mëparshëm, Kyle e përshkroi rregullimin e tyre të jetesës pak më ndryshe. Ajo bëri të dukej sikur po i bënte një nder duke marrë lart.

“E lashë të qëndrojë në dhomën kryesore të gjumit, sepse është shumë mashkullore, dhe kati i sipërm është si zona e bukur – nuk e duroj dot atë fjalë – dhe ka një shtrat,” tha Kyle. “Kështu që unë thashë: ‘E dini çfarë, çfarë do të bëj? Lëri atij një dhomë të vogël me lule dhe, e dini, rozë dhe kadife?' Jo.”

Mau duhet të lëvizë

Pavarësisht se si e kanë ndarë shtëpinë, hapi tjetër është dalja nga e njëjta çati. Kjo është një gjë për të cilën mund të bien dakord të dy. Gjatë ribashkimit të sezonit 13 të Real Housewives of Beverly Hills, Kyle pranoi se Mauricio “po kërkonte një vend”. Në Blerjen e Beverly Hills, Mauricio ndau më shumë njohuri për atë që e shtyu atë vendim.

Ai shpjegoi, “Nëse ka ndonjë shans për t'u pajtuar, ndihem sikur do të duhet të largohem për të eksploruar, 'A më mungon ajo? A nuk më mungon ajo? A është koha që ajo të vazhdojë jetën?'”

Shanset për t'u pajtuar duket se po bëhen gjithnjë e më të vogla nga dita në ditë. Së fundmi mësuam se të dy e kaluan Pashkët të ndarë. Plus, fjala në rrugë është se Kyle ka punësuar avokatë divorci. Kjo ndoshta nuk është një shenjë e mirë.