Mauricio Umansky ka rekomanduar ish-yllin e RHOBH për të luajtur

Klea

Mauricio Umansky ka rekomanduar ish-yllin e RHOBH për të luajtur

Blerja e Beverly Hills solli shumë zbulime rreth Mauricio Umansky dhe familjen e tij me sezonin e dytë. Por Mau dha edhe disa detaje për një ish Amvise të vërteta të Beverly Hills yll.

Siç rezulton, Adrienne Maloof u hodh në RHOBH pjesërisht falë Mau, sipas … Mau vetë. Ai rekomandoi Adrienne për shkak të miqësisë së tij të gjatë me Dr. Paul Nassif. Dëgjojeni nga vetë njeriu më poshtë.

Mauricio mund të jetë indirekt përgjegjës për Botched falë casting-ut të tij në RHOBH

Në një rrëfim për Blerja e Beverly Hills, Mauricio ndau, “Dr. Paul Nassif dhe unë kemi qenë miq për një kohë të gjatë, dhe unë në fakt sugjerova që ai dhe gruaja e tij të luanin për The Real Housewives of Beverly Hills. Kjo çoi në Botched, i cili ka qenë jashtëzakonisht i suksesshëm për të.” Mauricio shtoi se nëse do të përfundonte punën, ai do të zgjidhte Paulin për këtë punë.

Të dy filmuan gjithashtu një bisedë në tetor 2020 për të reklamuar shtëpinë e Paulit që ishte në treg. Gjatë bisedës së tyre, Paul pyeti: “A të kujtohet kur e filmonim atë, ti, unë, madje edhe Keni [Todd]? … ne në fakt do të organizonim ngjarjet e djalit tonë të vogël.” Ai shtoi: “Dhe mbaj mend që ne shkonim në të gjitha festat dhe pastaj sigurisht të gjitha fishekzjarret dhe gjithçka”.

Mauricio u përgjigj: “U argëtova shumë me ty dhe kalova shumë mirë. Ne bëmë kaq shumë gjëra argëtuese… më mungoni.” Më tej ai vuri në dukje se bashkëshortët e emisionit “kanë rënë paksa. Ne jemi ende pak, por kur ju dhe unë ishim me Kenin dhe të gjitha këto gjëra, ne ishim shumë më tepër pjesë e shfaqjes sesa jemi tani, mendoj për mendimin tim.”

Blerja e Beverly Hills po transmetohet në Netflix ndërsa The Real Housewives of Beverly Hills po transmetohet në Peacock.