Mauricio Umansky 'I mjerë' mes ndarjes nga Kyle Richards

Klea

Mauricio Umansky ‘I mjerë’ mes ndarjes nga Kyle Richards

Mauricio Umansky ka vendosur se është ngopur me gjithë dramën. Marrëdhënia e tij shqetësohet me Kyle Richards kanë marrë një dëm të rëndë në çift. Kjo ka qenë e dukshme për një kohë të gjatë tani, por jo më shumë se në BravoCon 2023.

Në një intervistë në kongres, Kyle përdori fjalën “divorc” për t’iu referuar situatës mes saj dhe Mo. Kjo ishte hera e parë që dikush afër situatës tha “divorc” dhe jo “ndarje”. Më vonë, Kyle tha se ishte një gabim i gjuhës.

Për më tepër, gjatë një paneli Real Housewives of Beverly Hills, Kyle shpërtheu në lot duke diskutuar situatën. Mauricio nuk u gjend askund gjatë kongresit. Thuhet se ai nuk mund ta durojë më dramën.

Mauricio është i lodhur nga “syri i publikut”

Një person i brendshëm foli me The Daily Mail për ndjenjat e Mauricios në mes të ndarjes së tij, duke sugjeruar se ai ishte i lodhur nga “drama e pafund” dhe duhej të largohej nga “mjerimi” i situatës. “Marrëdhënia e tij me Kyle ishte e pabesueshme,” tha burimi i brendshëm. “Ata kanë fëmijët e tyre, kujtimet e tyre të mrekullueshme dhe tani është mjerim.”

Ata vazhduan, “Ai ka një zgjedhje të qëndrojë në atë mjerim ose të përpiqet të largohet prej tij. Ai po zgjedh të largohet prej tij, prandaj nuk mori pjesë në BravoCon, është thjesht një dramë e pafund që nuk i duhet.” Siç është raportuar më parë nga Entertainment Tonight, Mauricio nuk doli në BravoCon për të kaluar kohë me Emma Slater.

Sipas burimit, Mauricio kishte “frikuar” BravoCon. “Të përballesh me një ndarje është një gjë, por të përballesh me këtë në sytë e publikut është e mjerueshme.” Megjithatë, Mauricio ishte i lumtur që Kyle nuk kishte zbuluar më shumë sesa priste në kongres. Mauricio thuhet se nuk është i sigurt “çfarë tjetër mund të bëjë” dhe dëshiron të ecë përpara duke u marrë me gjërat “pas dyerve të mbyllura”.

Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në 8/7c në Bravo.