Mauricio Umansky

Klea

Mauricio Umansky duartroket në kritikën e Paris Hilton për komentet negative për babain e saj

Mauricio Umansky duartroket në kritikën e Paris Hilton për komentet negative për babain e saj

Mauricio Umansky e ka trajtuar dramën me mbesën e tij, Paris Hiltone cila u përplas me manjatin e pronave të paluajtshme për shkak të mosmarrëveshjes së tij të së kaluarës me babanë e saj, Rick Hiltonnë një episod të fundit të Blerja e Beverly Hills.

“Shiko, është e trishtueshme që ajo u mërzit aq shumë për këtë, por në fund të ditës, janë dy biznesmenë që marrin dy vendime biznesi,” tha ai për Entertainment Tonight.

Paris Hilton

Ai iu referua konfliktit të tij të kaluar me Rikukunati i gruas së tij të larguar, “Shtëpiake të vërteta të Beverly Hills” yll, Kyle Richards.

“Ndihesha sikur meritoja diçka. Kërkova diçka, ai nuk donte ta bënte dhe më pas zgjodha të largohesha vetë”, shpjegoi ai.

Mauricio vazhdoi — “Doja të kujdesesha për familjen time, doja të isha i suksesshëm, doja të shkoja përpara, doja të bëja maksimumin dhe në fund të ditës, e mora atë vendim vetëm për të ecur përpara me kjo gje. Sigurisht që nuk ka gjak të keq nga ana ime.”

Mauricio Umansky

Javen e shkuar, Parisi, 43 vjeçe, shkoi në rrjetet sociale për të kritikuar xhaxhain e saj, duke shkruar: “Babai im është një zotëri i përsosur dhe ka marrë gjithmonë rrugën më të lartë. Ai kurrë nuk do të fliste negativisht për familjen e tij, veçanërisht në shtyp.”

Ajo shtoi: “Sinqerisht, ne të gjithë jemi të mërzitur nga ai duke përdorur Hilton emërtoni çdo shans që ai merr për të mbyllur shfaqjen e tij të çalë. Tashmë mjafton.”

Mauricio Umansky

Mauricioi cili u largua Rick’s Firma e pasurive të paluajtshme, Hilton & Hyland, më shumë se dhjetë vjet më parë, kujtoi se si u nda me të Paris’ babai në një vrojtim për serialin e tij Netflix.

“Mendoj se u ndjeva disi i f-ked nga Hilton & Hyland,” pohoi ai në një vështrim të fshehtë. “Dhe kur them f-ked, ju e dini, sot jam i lumtur, por kishte njëqind agjentë në Hilton & Hyland. Ata bënë një miliard dollarë për herë të parë në vit. Unë isha 19.6 për qind e prodhimit të tyre.”

Paris Hilton

53-vjeçari shpjegoi se e priste promovimin sepse kishte prodhuar shifra të mëdha për biznesin e pasurive të paluajtshme të kunatit të tij.

“Unë shkova tek Riku dhe unë thashë, ‘Do të doja vërtet barazinë, dhe të isha partner,’ tha ai gjatë një bisede me kolegët e tij.

Ai shtoi se Rik, 68 vjeç, e refuzoi pasi foli me bashkëthemeluesin e firmës, Jeff Hyland.

Mauricio Umansky

ne vitin 2011, Mauricio u largua nga Hilton & Hyland për të nisur kompaninë e tij, The Agency, e cila u bë objekt i serisë së realitetit pasi u ngrit në qiell në një firmë të nivelit të lartë të pasurive të paluajtshme.

Mauricio shpjegoi se ai e bëri këtë lëvizje pasi diskutoi të mirat dhe të këqijat me gruan e tij, motrën më të vogël të Rick’s gruaja, Kathy Hilton.

“‘Kjo me të vërtetë do të shkaktojë shumë stres mes jush, motrës dhe familjes suaj, dhe unë nuk dua ta bëj këtë lëvizje për t’u larguar dhe krijuar një kompani nëse nuk jeni rehat,” tha ai. Kylenë atë kohë.

Paris Hilton

Ai vazhdoi duke thënë se largimi i tij shkaktoi lidhjen e tij me Riku të “thithur” dhe të krijuar probleme brenda familjes.

Kyle më shumë se kushdo”, tha ai në një vend rrëfimi. “E dini, familja e saj pushoi së foluri me të. Por ajo e kuptoi që ajo që më bëhej ishte e gabuar dhe më qëndroi pranë dhe në fund të ditës, kisha nevojë për këtë.”