Mauricio Umansky do të vazhdojë të kërcejë me Emma Slater

Klea

Mauricio Umansky do të vazhdojë të kërcejë me Emma Slater

Duke marrë parasysh rezultatet e tyre, nuk ishte shumë e habitshme kur Mauricio Umansky dhe Ema Slater u eliminuan nga Duke kërcyer me yjet. Të dy mund të shpëtoheshin nga fansat kaq shumë herë.

Duhet të pyesim veten nëse drama luajti një rol në mbajtjen e tyre në konkurrencë për kaq gjatë. Thashethemet për lidhjen e tyre kanë qenë të forta, pavarësisht përpjekjeve të dyshes për t’i larguar.

Kyle Richards u mërzit nga mënyra se si Mauricio dhe Emma u mbajtën për dore gjatë shfaqjes. Sidomos në një kohë kur problemet e tyre shfaqen për të gjithë në Real Housewives of Beverly Hills. Fatkeqësisht për Kyle, duket se yjet e DWTS nuk kanë përfunduar ende.

Mauricio dhe Emma reagojnë ndaj eliminimit të tyre

Duke folur me Us Weekly pas eliminimit të tij, Mauricio pranoi: “Unë isha padyshim i tronditur. Unë u befasova padyshim.” Ai shtoi, “Nuk jam i sigurt pse [and] si. Por padyshim që isha i tronditur. Dua të them, është ajo që është.” Zhgënjimi ishte i dukshëm, por rezultatet folën vetë. Megjithatë, Mo dhe Ema ishin thjesht të lumtur që ishin bashkë.

“Mauricio është një person i madh, frymëzues,” tha Emma për ne. “[He’s] një mik kaq i mirë mbështetës për mua. Kështu që ka qenë një bekim njohja me të. Dhe tani ne mund të jemi miq përgjithmonë. Kështu që unë me të vërtetë e vlerësoj shumë faktin që ju jeni partneri im i kërcimit.”

Pasi Emma ndau pjesën e saj, Mauricio shtoi: “Dhe kjo nuk është nata jonë e fundit në një pistë vallëzimi”, duke ngacmuar bashkëpunimin e mëtejshëm mes të dyve. Në këtë pikë, dyshja po bëjnë shumë pak për të larguar dikë nga thashethemet se ata janë bashkë. Edhe Kyle duket se ka dyshimet e saj. Sa i përket bashkëpunimeve të ardhshme mes Emës dhe Mo, na mbetet vetëm të presim dhe të shohim.

Dancing with the Stars vazhdon të martën në mbrëmje në ABC dhe Disney+ ndërsa Real Housewives of Beverly Hills transmetohet të mërkurën në mbrëmje në Bravo.