Mauricio Umansky dëshiron thashethemet e martesës për të 'Hike'

Klea

Mauricio Umansky dëshiron thashethemet e martesës për të ‘Hike’

Ishte vetëm pak ditë më parë Mauricio Umansky tregoi se sa “i mjerë” ishte ai mes problemeve të tij në martesë Kyle Richards. Kjo ishte arsyeja kryesore pse drejtuesi i Real Housewives of Beverly Hills vendosi të anashkalonte BravoCon 2023.

Sigurisht, me mungesën e tij, u ngritën një mori thashetheme. Raportet sugjeruan se, në vend që të ishte në BravoCon, ai ishte me partneren e tij të Dancing with the Stars, Emma Slater. Që atëherë, thashethemet e tjera janë shfaqur për Mauricio duke kaluar kohë me një bjonde misterioze.

Thashethemet kanë qenë po aq të shumta në anën e Kyle, me shumë diskutime të fokusuara ende te Morgan Wade. Dhe ndoshta më shumë se të gjitha këto, thashethemet vazhdojnë se çifti po e sajon dramën për rëndësi. Epo, Mauricios kishte mjaft.

A duhet të largohen Kyle dhe Mauricio nga RHOBH?

Në një intervistë të fundit me PEOPLE, Mauricio shprehu pakënaqësinë e tij me thashethemet dhe padurimin nga fansat e RHOBH. “Kur ta di se çfarë po bëj me martesën time, do t’ju bëj të ditur të gjithëve,” tha ai. “Deri atëherë, të gjithë mund të bëjnë një shëtitje dhe të rrahin”.

Ndonëse thashethemet mund të arrijnë tek ai, Mauricio pranoi se ai “nuk ka nevojë të lexojë BS”, duke e ditur nga dora e parë se çfarë po ndodh në marrëdhënie. Ai shpjegoi: “Unë ia them gjithmonë gruas sime. Unë jam si, “Unë e di se çfarë ndodh me ne.” Unë jam ai që shkoi në shtrat. Unë jam ai që u zgjova. Nuk mund të ndryshojë çdo minutë dhe çdo ditë.”

Kur u pyet nëse ai dhe Kyle kishin menduar të largoheshin nga RHOBH, Mo tha: “Kam marrë një vendim që thjesht të jem brenda dhe jashtë Housewives, apo jo? Sikur jam brenda. Gruaja ime ka gjithmonë të drejtë dhe atëherë e dini, unë dal sa më shpejt që të jetë e mundur.” Për më tepër, kur jepte këshilla për marrëdhënien, ai tha: “Unë nuk po përpiqem të humbas pozitivitetin tim, por po përpiqem të ndaloj murin që krijon ai pozitivitet.”

Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në 8/7c në Bravo.