Mauricio Umansky dëgjoi duke diskutuar ndarjen dhe largimin

Klea

Mauricio Umansky dëgjoi duke diskutuar ndarjen dhe largimin

Kyle Richards dhe Mauricio Umansky ndarja ka luajtur në The Real Housewives of Beverly Hills. Kyle nuk ndau shumë informacion, por ishte e qartë se ky bashkim ishte thyer rëndë. “Kishte gjëra që më bënë të humbas besimin tim nga të cilat nuk isha në gjendje ta rikuperoja,” shpjegoi Kyle në finalen e Sezonit 13 RHOBH. Ndërkohë, Mauricio ishte Aspen dhe thuhet se ka ndarë disa detaje rreth ndarjes së çiftit.

Por problemet martesore të dyshes do të shfaqen edhe në serialin Netflix të Mauricios, Blerja e Beverly Hills. Mauricio tregoi me gruan e tij prej 26 vitesh se sa stres ishte nën të. “Kam pasur një defekt të tërë ditën tjetër në zyrë,” tha ai. Epo, kjo është një deklaratë mjaft e hapur dhe e sinqertë.

Por, ndërsa ishte në Aspen, Mauricio dyshohet se po fliste gjithçka për ndarjen e tij nga Kyle. Faqja gjashtë ka detajet.

A po largohet Mauricio dhe po vazhdon?

Javën e kaluar, Mauricio dyshohet se u dëgjua duke folur për marrëdhënien e tij me Kyle gjatë një udhëtimi të djemve në Aspen. Sipas një burimi, Mauricio foli me një grua gjatë një ore të lumtur në strehën e preferuar të Kyle, Kemo Sabe. Ai thuhet se ka thënë: “Ne nuk jemi bashkë”, duke iu referuar gruas së tij, Kyle. Mauricio gjithashtu dyshohet se ka diskutuar “lëvizjen nga shtëpia”.

Ylli i RHOBH supozohet se tha se ishte në Aspen për udhëtimin vjetor të djalit të tij. Nuk e dimë nëse gruaja ishte shoqe, apo ndoshta fanse. Por shkëmbimi nuk dukej koket. Mauricio po kërcente ndërsa shoku i tij luante kitarë dhe këndoi “Wonderwall” nga Oasis.

Kur Page Six iu drejtua Mauricios për koment, ai tha se ishte i përfshirë vetëm në biseda rreth biznesit. “Javën e kaluar u angazhova plotësisht me biznesin e The Agency dhe udhëtova me disa nga agjentët tanë kryesorë për një udhëtim bashkëpunues dhe biznes të ri. Unë nuk e kam diskutuar marrëdhënien time me askënd”, tha ai.

Mendoj se do të duhet të shohim nëse do të dalin më shumë detaje për ndarjen e çiftit.

Ribashkimi i Sezonit 13 të Real Housewives of Beverly Hills përfundon të mërkurën, më 13 mars në orën 8/7c në Bravo. Blerja e Sezonit 2 të Beverly Hills do të shfaqet në Netflix më 22 mars.