Mauricio i frikësuar për të adresuar miqësinë e Kyle me Morgan Wade

Klea

Mauricio i frikësuar për të adresuar miqësinë e Kyle me Morgan Wade

Të gjithë janë në kuvertë për të folur Kyle Richards dhe Morgan Uejd. Të gjithë përveç Mauricio Umansky, kjo eshte. Sigurisht, Kyle dhe Morgan janë në të njëjtën varkë.

Kyle dhe Morgan ndezën thashethemet për romancë sapo dolën në dritë çështjet martesore të Kyle me Mauricio. Yjet e realitetit dhe këngëtarja e country kanë mohuar me forcë të gjitha teoritë e konspiracionit të fansave. Megjithatë, duket se ata thjesht nuk mund të mos ushqejnë flakët, me Kyle duke u thënë anëtarëve të kastit të Real Housewives of Beverly Hills se do të dilte me një grua.

Fansat shpresojnë që Blerja e Beverly Hills mund të japë përgjigjet që i mungonin RHOBH. Megjithatë, bazuar në një raport të fundit të brendshëm, duket se fansat nuk duhet të mbajnë frymën. Kyle dhe Mo mund të mos jenë gati për të bërë ndonjë bisedë serioze.

Kyle dhe Mauricio kanë frikë t'i afrohen njëri-tjetrit

“Mauricio dhe Kyle janë në një bllokim të çuditshëm me njëri-tjetrin”, tha një burim për The Daily Mail.

Insajderi shpjegoi: “Ata të dy mendojnë se nëse bëjnë këto biseda të vështira, do t'i çojë në një vend përfundimtar ku nuk do të kthehen kurrë në një miqësi, e lëre më një martesë – por kjo është pikërisht ajo që duhet të bëjnë për të riparuar marrëdhënien e tyre. Ata duhet të ndryshojnë mënyrën se si i qasen njëri-tjetrit dhe shqetësimet e tyre.

“Nëse ata mund të arrijnë në atë vend dhe të flasin së bashku për atë që Morgan është për Kyle ose nëse Mauricio kërkon të dashurohet me dikë tjetër – dhe jo përmes kamerave për shfaqjet e tyre reale – ata do të marrin përgjigjet që duan dhe kanë nevojë. Askush nuk dëshiron të jetë i pari që e bën atë hap, prandaj janë këtu ku janë tani, të ndarë dhe me shumë mundësi përgjithmonë.”

Burimi përfundoi: “A do të ndodhë kjo? Nuk duket kështu, por nëse mund të binden ose të bindin veten që të ndjekin atë rrugë, do të përfitojë e gjithë familja e tyre. Arsyeja duhet të tejkalojë emocionet.”

Përfaqësuesit e Kyle dhe Mauricio nuk i janë përgjigjur ende kërkesës së Daily Mail për koment. Megjithatë, nuk ka gjasa që asnjëri të gërmojë thellë dhe të japë një reagim. Ata po i qasen shumë kësaj historie sipas kushteve të tyre. Dhe tani për tani, kjo është përmes reality show-ve të tyre përkatës.

Blerja e Sezonit 2 të Beverly Hills del në Netflix më 22 mars. The Real Housewives of Beverly Hills është në dispozicion për t'u transmetuar në Peacock.