Matt Walsh reflekton mbi eliminimin e Dancing with the Stars

Klea

Matt Walsh reflekton mbi eliminimin e Dancing with the Stars

Matt Walsh ndihet mirënjohës në fund të eliminimit të tij nga Duke kërcyer me yjet.

Alumi 58-vjeçar i Veep shkoi në Instagram për të ndarë një foto të një tabele të bërë vetë, ku shkruhej “Të duam”. Ai i ka shkruar fotos: “Pas një nate të vështirë në TV, është gjithmonë mirë të kthehesh në shtëpi te familja. Faleminderit për dashurinë, të gjithëve!”

Partneri i Matt, Koko Iwasaki, foli gjithashtu për eliminimin në rrjetet e saj sociale dhe tha: “Jam shumë krenare për Matt dhe kaq krenare se si ai kërceu sonte me disa hapa të vërtetë chacha.” Ajo shtoi, “Ai është një gëzim i një njeriu, një student i vërtetë dhe unë do ta kisha atë si partner çdo sezon nëse do të mundja.”

Ajo e mbylli mesazhin e saj duke thënë: “Ti sapo kishe filluar. Të dua, miku im.”

E embel!

DWTS në aktivitet të plotë

Dyshja ishte çifti i parë që u eliminua nga DWTS në premierën e sezonit 32, pasi Cha-Cha në klasikun Bell Biv DeVoe “Poison” fitoi rezultatin më të ulët të mbrëmjes.

Pas eliminimit, Matt gjithashtu lavdëroi partnerin e tij për të qenë “më i miri”. Ai me kënaqësi u tha bashkë-prezantuesve të DWTS, Alfonso Ribeiro dhe Julianne Hough se kishte një kohë të mrekullueshme në shfaqje dhe shtoi me pafytyrësi se shpresonte që gjyqtarët “do ta rishikonin atë rutinë ndonjëherë”.

Më herët në të njëjtin episod, Matt me shaka e quajti serialin ABC si “Olimpiada e kërcimit”. Ai ndau se donte të shkonte larg në garë për shkak të natyrës së tij konkurruese dhe shpresonte se nuk do të ishte i pari që do të eliminohej.

Pavarësisht, ai bëri shumë dhe duhet të jetë krenar për arritjen e tij. Sidomos pasi ai pothuajse nuk kërcente fare.

Duke bërë një qëndrim

Përpara premierës, Matt tha se ai do të “ndalonte” nga shfaqja për të qëndruar me Shoqatën e Shkrimtarëve të Amerikës (WGA) në mes të grevës në vazhdim. Ai iu bashkua DWTS me përshtypjen se nuk ishte një shfaqje WGA. Kur sindikata e tij e informoi se konsiderohej si punë e goditur, ai u largua nga prova e tij.

Në atë kohë, Matt tha se do të qëndronte gjithmonë me anëtarët e tij të sindikatës. Ai përmendi WGA, SAG (Skena e Aktorëve të Ekranit) dhe DGA (Spartamenti i Regjisorëve të Amerikës).

Kur u bë një marrëveshje paraprake me AMPTP më 24 shtator, përfaqësuesi i Matt njoftoi se ai do të konkurronte në shfaqje. Ai tha se ndjehej i zemëruar që më në fund po ndërmerreshin hapa. Për më tepër, ai shpresonte që vrulli të vazhdonte t’i kthente në punë edhe aktorët e SAG-AFTRA.