Chris Bassett

Klea

Mashtruesi pretendon se ishte punësuar nga Gizelle Bryant për të gënjyer se ishte zonja e Chris Bassett!

Mashtruesi pretendon se ishte punësuar nga Gizelle Bryant për të gënjyer se ishte zonja e Chris Bassett!

Zonja e supozuar e Candiace Dillard’s bashkëshorti Chris Bassett ka dalë përpara, duke zbuluar një histori të shtrembër mashtrimi dhe duke pranuar se ajo e sajoi të gjithë këtë çështje.

Chris Bassett

Në një kthesë tronditëse, Gizelle Bryant ka qenë i implikuar në skandalin e mashtrimit rreth bashkëshortit të Amvise të vërteta të Potomac bashkë-yll, Candiace Dillard.

Candiace Dillard

Në tetor, thashethemet filluan të qarkullojnë për këtë Chris Bassett ishte angazhuar në një lidhje mujore me një grua të quajtur Ayanna Williams. Blogerja në Youtube, Tasha K raportoi se një grua e quajtur, Ajanakishte fotografi nudo të një burri që dukej se ishte Kris. Ajana gjithashtu pohoi se ajo kishte bërë një abort dhe supozohej se kishte prodhuar dokumente të lidhura me procedurën me Chris’ nënshkrim.

Ndërkohë, fansat që po gërmonin historinë e zbuluan këtë Kris ndjekur Ajana në Instagram dhe ka “pëlqyer” shumë nga postimet e saj.

Gizelle Bryant

Gizelle dhe bashkë-yll, Robyn Dixondiskutuan situatën në podkastin e tyre, “Reasonably Shady” dhe ranë dakord që historia e gruas dukej “e besueshme”. Gizelle vuri në dukje se Candiace duhej ta kisha dëgjuar kur ajo tregoi se burri i saj e kishte bërë atë të pakëndshme, sezonin e kaluar.

Robyn Dixon

Gizelle e shtyu pikën e saj kur ajo akuzoi Kris e flirtimit me një mik të Ashley Darby’s gjatë një ngjarje të filmuar. Ashley thirri gjithashtu Candiace’s bashkëshorti që i dërgoi asaj një DM të diskutueshme, natën vonë.

Chris Bassett

Kris mohoi me forcë çdo keqbërje.

Gizelle i kërkoi falje Candiace për pikturë Kris si një mashtrues i mundshëm gjatë regjistrimit të ribashkimit, por shoku i saj i aktorit nuk e pranoi kurrë.

Chris Bassett

Candiace pretendoi se Gizelle kishte krijuar qëllimisht një rrëfim rreth Kris që ishte “plotësisht e rreme, e dëmshme dhe lënduese” në një intervistë në janar me Page Six.

Gizelle Bryant

Këngëtarja e “Drive Back” pretendoi se shumë shikues nuk po blinin Gizelle’s narrativa, duke thënë për gazetën – “Ne u mahnitëm nga numri i mesazheve dhe komenteve të njerëzve që po telefononin BS dhe thoshin se nuk e besonin. Por ka gjithmonë atë 0.5 përqind që thotë, “Oh, ai e bëri atë”, ose çfarëdo që thonë ata.”

Candiace Dillard-Bassett

Ajo shtoi – “Ka tituj që do të jetojnë në internet që nënkuptojnë se burri im është një grabitqar, dhe ju nuk mund ta zhbëni këtë. Dhe kjo është arsyeja pse është kaq e dëmshme për njerëzit që të jenë në gjendje të shpikin gjërat. Është e dhimbshme dhe ai u lëndua shumë nga kjo.”

Ajana tronditi ndjekësit e saj në rrjetet sociale kur u tërhoq gjatë fundjavës së Falënderimeve, duke shkruar në Story-n e saj në Instagram, “Kam gënjyer. NUK E TAKOHA KURRË CHRIS BASSETT. KURRË NUK FOLISA ME TË. E KRIJVË TË GJËNË. UNE JAM [sic] MË SHPEJ QË VEPRIMET E MIA LËNDONIN NJERËZIT.”

Chris Bassett

Candiace sugjeroi që Gizelle ishte pas punës së goditur menjëherë pas Ajana pranoi se pretendimet e saj ishin gënjeshtra.

Ajana pretendoi se Gizelle ishte prapa skemës kur ajo u pyet pa pikë nëse ylli i realitetit ishte i përfshirë.

Candiace Dillard

Ajana u përgjigj: “Ajo më vuri në mendje. Kjo është gjithçka që mund të them për momentin.”

Gizelle ende nuk është përgjigjur ndaj akuzave.

Amvise të vërteta të Potomac transmetohet të dielave, në orën 20:00 ET, në Bravo.