Kim Zolciak

Klea

Mashtrimi i Kim Zociak në faqet për të rritur ekspozohet në dokumentet e gjykatës – A është ajo një punëtore S*x?

Mashtrimi i Kim Zociak në faqet për të rritur ekspozohet në dokumentet e gjykatës – A është ajo një punëtore S*x?

Kroy Biermann po kërkon nga gruaja e tij e larguar, Kim Zociakmendoni nëse ajo ka pasur apo jo ndonjë partner romantik pas ndarjes së çiftit.

Ish-mbrojtësi i linjës së Atlanta Falcons i kërkoi gjykatës të detyronte Amvise të vërteta të Atlantës alum për t’iu përgjigjur pyetjeve në lidhje me arratisjet e saj të supozuara të lojërave të fatit, procedurat e kirurgjisë plastike dhe të gjitha marrëdhëniet intime gjatë rrjedhës së martesës së tyre.

Kim Zolciak

Kim dhe Kroy, i cili u martua në nëntor 2011, u nda në maj 2023. Në gusht, Kroy paraqiti kërkesën për divorc për herë të dytë, pas një pajtimi të shkurtër.

Në dokumentet e sapo paraqitura në gjykatë, Kroy e pyeti ish-in e tij që do të bëhej së shpejti nëse ajo kishte shfletuar ose jo faqet e internetit që ndihmojnë partnerët mashtrues të gjejnë lidhje të fshehta, të tilla si A.Shley Madison ose Adult Shoku Gjetës. Faqet promovojnë takime seksuale diskrete dhe mundësi për përdoruesit që të dalin fshehurazi ndaj bashkëshortëve dhe partnerëve të tyre.

“Nëse po, a keni kontaktuar ndonjëherë dikë në ato sajte?” dokumentet e deklaruara, për Radar Online. “Rendisni emrat, numrat e telefonit dhe adresat e çdo personi tjetër përveç burrit tuaj me të cilin keni pasur çfarëdo lloj lidhjeje romantike që kur jeni martuar.”

Kim Zolciak

Kroy kërkoi që Kim t’i japë gjykatës një listë të të gjitha datave që ajo ka qenë larg shtëpisë, për arsye biznesi ose personale, që nga janari 2022 deri në datën e gjykimit.

“Për çdo udhëtim, listoni data specifike, vende, me kë keni qenë, qëllimin e udhëtimit dhe burimin e fondeve të përdorura për të paguar udhëtimin,” lexojnë dokumentet.

Kim Zolciak

Kroy kërkoi detaje dhe sqarime se “kë [she has] i keni bërë një dhuratë ose dhurata fondesh, parash, prone ose të drejtash pronësie me vlerë që tejkalon njëqind dollarë (100,00 dollarë) dikujt tjetër përveç bashkëshortit tuaj që nga 1 janari 2022, deri në datën e gjykimit të çështjes në pritje? Kjo do të përfshijë çdo marrëdhënie intime që keni pasur dhe paratë e shpenzuara për marrëdhëniet në fjalë.”

Kim Zolciak

Në dhjetor 2023, Kim mohoi akuzat për pabesi pas Kroy pretendoi në pamjet e ekspozuara të kamerës së trupit të policisë se gruaja e tij e larguar kishte qenë “mbreti burra të tjerë”

“Komentet e bëra në pamjet e kamerës së trupit nga Kroy i cili është dukshëm i tërbuar janë të pavërteta,” tha ajo. “Unë mohoj me forcë çdo pretendim ndaj të cilit kam qenë i pabesë Kroy në çdo moment në martesën tonë 12-vjeçare.”

Kroy Biermann

Bravo alum shtoi – “Çdo pretendim për të kundërtën është krejtësisht i rremë, i pabazë dhe shpifës. Jam përpjekur të mos flas për këto akuza lënduese, por jam në një pikë të thyer me këtë dhe nuk do të hesht derisa personazhi im të jetë duke u vrarë.”

Kim dhe Kroytë cilët janë përplasur me padi të shumta mes një kolapsi financiar, kanë katër fëmijë, Kroy, 12 vjeç, Kash, 11 dhe binjakët 10 vjeç, Kane dhe Kaia. Kroy miratuar e Kim-it vajzat e rritura, Brielle, 26, dhe Ariana, 22, pasi çifti u martuan.