Marysol Patton reagon ndaj dosjes së divorcit të Todd dhe Alexia Nepola

Klea

Marysol Patton reagon ndaj dosjes së divorcit të Todd dhe Alexia Nepola

Marysol Patton ka folur në vazhdën e Alexia Nepola divorci i afërt nga Todd. Ndërsa Alexia-s udhëtoi ose vdis, ishte vetëm çështje kohe para se Marysol të thoshte diçka.

Sipas raportit të saj, Marysol ishte po aq e befasuar sa të gjithë të tjerët për lajmet e divorcit. Kur përfundoi sezoni 6 i Real Housewives të Miami, Todd dhe Alexia dukeshin mirë. Kjo nuk do të thotë se marrëdhënia e tyre ishte pa probleme.

Fansat e panë Todd-in që e zhgënjeu Alexia-n në episodin e parë të sezonit 6. Pastaj ishte çështja e Todit që nuk bënte asgjë kur erdhi koha për të gjetur një vend të ri për të jetuar. Me gjithë këtë në mendje, ndoshta Alexia është më mirë. Por tani për tani, dhimbja është më e dukshme.

Marysol ishte “plotësisht në befasi” për divorcin e Alexia

Në podkastin e Alexia dhe Marysol, Ay Por Favor, Marysol iu drejtua lajmeve të fundit, sans Alexia. “Ne jemi të gjithë pak të tronditur dhe nuk është një ditë e mirë për të që të jetë këtu dhe të marrë pjesë,” tha ajo. “Cfare mund te them? Jam krejtësisht i befasuar. Dua të them, nuk e pashë që kjo të vinte. Më copëton zemrën sepse mund ta vendos veten në vendin e saj dhe ta di sa e vështirë duhet të jetë kjo për të.”

Shumë u befasuan me lajmin për shpërbërjen e martesës së raportuar të Todd dhe Alexia. Marysol u përpoq të përqendrohej në dhimbjen e Aleksisë. “Të gjithë e kemi ëndrrën për të qenë të dashuruar dhe më pas gjejmë një partner dhe kemi fantazinë e jetës së përsosur dhe më pas realiteti godet ndonjëherë dhe nuk është ashtu siç mendonim se do të ishte.”

Marysol vazhdoi, “Sot ne të gjithë morëm një dozë të madhe të ftohtë të realitetit. Jo gjithmonë gjërat shkojnë ashtu siç i kishim planifikuar. Jam shumë i trishtuar për të.” Vërtet një dozë realiteti. Dhe pavarësisht gjithë dramës që Alexia mund të na shërbejë, pothuajse askush nuk mund ta priste këtë. Ndoshta ajo dramë mund të jetë lidhja e argjendtë për Alexian. Por është e vështirë të imagjinohet se do ta tejkalojë dhimbjen.

Real Housewives of Miami po transmetohet në Peacock.