Marysol Patton pyet divorcin e Adriana de Moura

Klea

Marysol Patton pyet divorcin e Adriana de Moura

Nëse keni parë sezonet e hershme të The Real Housewives of Miami, me siguri e mbani mend këtë Adriana de Moura’s martesë me Frederic Marq ishte një e diskutueshme.

Pas një martese të paharrueshme që ishte historia kryesore e Adrianës, Lea Black, e dashura e Adrianës në atë kohë, zbuloi licencën e martesës së Adrianës. Dhe fakti që Adriana dhe Frederiku ishin të martuar prej disa kohësh.

Zbulimi shkaktoi një përplasje të madhe midis të dyve dhe ata nuk u shëruan kurrë. Shpejt përpara për këtë sezon, dhe RHOM castmate Marysol Patton gjithashtu ka një konfuzion në lidhje me divorcin e Adrianës nga Frederic.

“Askush nuk e pa më Frederikun”

Në një intervistë me Hollywood Life, Marysol pohoi se afati kohor i divorcit të Adrianës, ashtu si afati kohor i martesës së saj, nuk ka kuptim. “Askush nuk e di se kur u divorcua. E pashë në episodin e fundit që ajo tha se u divorcua gjatë COVID. Në 2015 dhe 2016 ajo po udhëtonte në botë beqare. Askush nuk e pa më Frederikun”, zbuloi Marysol.

Komentet e Marysol janë në përgjigje të pretendimeve të Adriana-s se Marysol dhe Alexia Nepola e lanë atë pas divorcit të saj. Treshja ishte e afërt para kësaj dhe rënia e miqësisë së tyre ndodhi që kur RHOM u kthye në ekranet tona.

Marysol vazhdoi për dyshimet e saj, “Më kujtohet se shkova në Londër me të dashurin tim të atëhershëm. I thashë të vinte të na takonte. U takuam në Londër. Ajo ishte e vetme dhe beqare. Ajo nuk kishte qenë me Frederic për vite, kështu që nuk e di se për çfarë po flet kur tha se kishte këtë divorc të tmerrshëm.”

Amvisa prej shumë vitesh shtoi: “Ajo po jetonte jetën e saj për shumë vite përpara kësaj. Nuk e pashë më kurrë pas sezonit 3.”

Marysol nuk ishte kurrë e afërt me Adrianën

Sipas Marysol, “asgjë nuk shtohet” kur bëhet fjalë për atë që Adriana ka thënë për divorcin e saj nga Frederic. Por Marysol këmbëngul se pretendimet e Adrianës kundër saj nuk janë të vërteta. Tha Marysol, “Unë jam një shoqe e mirë. Unë kam qenë këtu duke pasur miqësinë time me Alexian dhe Lizën [Hochstein] vjen e shkon. Nuk kemi dëgjuar kurrë nga ajo [Adriana]. Dhe kjo është historia e saj, që ne e braktisëm. Kaq qesharake.”

Për më tepër, Marysol vuri në dukje se ajo nuk ishte “super afër” me Adrianën ndërsa RHOM ishte jashtë transmetimit për 8 vjet. “Ajo ishte gjithmonë shumë misterioze, udhëtoi shumë. Ajo thjesht vendosi që nuk donte të ishte më shoqe me mua. Nuk e kuptova pse. Unë zakonisht jam në anën tjetër të të qenit i verbër nga ndonjë koment i çmendur ose zemërimi që ajo ka ndaj meje, “përfundoi Marysol.

Real Housewives of Miami Sezoni 6 vazhdon të mërkurën në 9/8c në Bravo.