Marysol kërkon 'Pagat e amvisave' pas sezonit 6 të RHOM

Klea

Marysol kërkon ‘Pagat e amvisave’ pas sezonit 6 të RHOM

Dikush është gati të rimarrë mojiton e saj! Pasi kalova sezonet e fundit si “mik i” në Amvise të vërteta të Majamit, Marysol Patton dëshiron të kthehet në rolin e një amvise të vërtetë me kohë të plotë. Por a janë fansat gati për këtë?

Marysol dhe e dashura e saj, Alexia Nepola, ishin të ftuar të fundit në Two Ts in a Pod me Tamra Judge dhe Teddi Mellencamp. Të katër ata po reflektonin për sezonin 6 të RHOM dhe se si miqtë kanë një prani kaq të madhe. Ata e pyetën Marysol për mendimet e saj për të mos qenë një shtëpiake me kohë të plotë dhe ajo pranoi se ishte gati për këtë mundësi. Për Marysol, nuk bëhet fjalë as për statusin. Në të vërtetë ka të bëjë vetëm me pagën.

Një mojito plus një pagë

Që kur rindizja e RHOM erdhi në jetë, Marysol ka ripërcaktuar se çfarë do të thotë të jesh “mik i” në The Real Housewives. Të dy Marysol dhe Adriana de Moura janë OG të ekskluzivitetit dhe kanë qenë pjesë integrale e rindezjes së RHOM pavarësisht se nuk kanë një status me kohë të plotë. Në podcast, Teddi pyeti nëse Marysol do të ishte e gatshme të promovohej në Housewife, dhe ishte një po e fuqishme.

“Unë dua atë rrogën e amvise, kështu që po,” tha Marysol.

Sipas mendimit të Tamra, Marysol duhet të kishte pasur një mojito shumë kohë më parë. Ajo tha se Bravo duhet të “akordojë mirë” kastinën për RHOM sepse nuk kishte kuptim që Marysol të kishte vetëm një status me kohë të pjesshme në shfaqje.

“Ne ju shohim me burrin tuaj. Ne shohim jetën tuaj në shtëpi. Duhet të jesh një shtëpiake,” argumentoi Tamra.

Në RHOM, miqtë janë të përfshirë në çdo aspekt të shfaqjes, përveç krediteve të hapjes. Ata shkojnë në udhëtimet e aktorëve. Ata marrin një ton intervistash rrëfimi me pamje të shumta. Gjatë ribashkimit të sezonit 6, të gjithë miqtë ishin të ftuar në divan për të gjithë ribashkimin. Ndërkohë, në qytetet e tjera të Amvisave, disa nga miqtë nuk janë as të ftuar në ribashkim.

Nuk është çudi që Marysol është gati për rrogën e amvisave. Ajo tashmë është duke bërë punën e një amvise. Le ta bëjmë të ndodhë, Bravo!

Real Housewives of Miami Seasons 1-6 po transmetohet në Peacock.