Mary Cosby u përplas pas Heather Gay që turpëroi trupin në WWHL

Klea

Mary Cosby u përplas pas Heather Gay që turpëroi trupin në WWHL

Real Housewives of Solt Lake City ka 99 probleme dhe Mary Cosby’s goja është afërsisht 85 prej tyre. Më lejoni të jem transparent, unë duan për të pëlqyer Marinë. E kuptoj, ajo është qesharake. Ajo është në modë. Por Maria është gjithashtu një dhimbje mbretërore në byth dhe nuk e di pse vendosi të kthehej.

Me largimin e Jen Shahut në slammer, RHOSLC shtoi disa fytyra dhe solli një. Mary është një OG, por ajo anashkaloi ribashkimin e Sezonit 2 sepse nuk donte t’i përgjigjej thashethemeve të shumta rreth kishës së saj dhe komenteve paragjykuese që bëri.

Aktualisht po shikojmë sezonin 4 dhe Mary u kthye si “shoqe”, por nuk jam i sigurt se shoqja e kujt është. Pas natës së kaluar Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt pamja, sigurisht që nuk është Heather Gay.

Mary Mary Krejt e kundërta

RHOSLC është bërë një ekskluzivitet i nivelit të lartë Real Housewives. Ka dramën dhe histrionikën. Fatmirësisht ka edhe Meredith Marks e cila po shfaqet si Alexis Carrington e Juta dhe unë do të vdes në këtë kodër. Dhe pastaj kemi Marinë. Maria me komentet e saj të çuditshme që ndoshta dëshiron t’i lexojë si qesharake, por ajo po jep mizori dhe dyshoj se Jezusi do të bashkë-nënshkruante veprimet e saj.

Ajo heziton të marrë pjesë në ndonjë ngjarje të filmuar dhe është e shpejtë për të ndarë mendimet e saj ndërhyrëse. Në WWHL ajo përsëri Heather e turpëruar. Andy Cohen po bënte që Mary të luante një lojë dhe jam i befasuar që ajo nuk u ngrit vetëm dhe u largua nga grupi. Ata po luanin “Versace or Hibachi” dhe doli pamja e intervistës së Heather’s Gucci.

Këtu shkojmë me Mary-n duke armatosur injorancën e saj për të fyer. “Jo, nuk mendoj se Gucci e bën këtë,” tha ajo. Mary gjithashtu sugjeroi që korseja Gucci ishte “e rreme”. “Unë kurrë nuk kam parë një korse, për shembull, një madhësi 14. Po ju?” Andi heshti sepse mendoj se kishte frikë se Maria do ta dërgonte Jezusin pas tij, por ai arriti të thoshte se “e pëlqente”.

Ziwe kaloi rreth 30 emocione

Ziwe Fumudoh ishte ulur pranë Marisë dhe në thelb dukej sikur ajo kishte siklet të dorës së dytë për veten, Andin, Heather, nëpunësin bodega jashtë dhe shumicën e audiencës. Natyrisht, kjo bëri që Maria të dyfishohej dhe t’i qëndronte “mendimit” të saj. Dua të them, është “mendimi” i disa njerëzve që ajo drejton një kult, por mos ia thuaj atë fytyrës së saj, përndryshe ajo do të bjerë.

Sa për Heather, ajo komentoi në një postim në Instagram në @bravobybetches dhe tha: “Është e vërtetë. Dhe është spektakolare!” Eshtë e panevojshme të thuhet se interneti nuk ishte i impresionuar me performancën e Pastor Mary.

Një person shkroi në Twitter: “Të turpërohesh edhe tani, Mary? bruto. Ju me shumë mundësi kualifikoheni për shembullin më të keq të një të krishteri ndonjëherë. Dhe ajo është një korse Gucci… më falni, cors-ket. @heathergay29 mund të përballojë të blejë Gucci-n e saj autentike pa i mashtruar klientët e saj në emër të Jezusit. #WWHL.”

Një person tjetër ndau: “Mary është e neveritshme dhe e poshtër. Fakti që ajo ndihet kaq rehat duke turpëruar Heather dhe duke folur për dietën e aktorëve është i neveritshëm, Team Heather, largoje Mary-n nga ky serial.” Komentet e tjera në thelb kishin të njëjtën ndjenjë duke e quajtur Marinë “të paklas” dhe “të pasjellshme”.

Qëndroni të sintonizuar për më shumë aventura emocionuese të gojës së Marisë dhe shikoni RHOSLC të martën në orën 21:00/ET në Bravo.