Mary Cosby u detyrua të merrte djalin Robert Jr. Nga stacioni i policisë pas arrestimit të BDI-së

Klea

Mary Cosby u detyrua të merrte djalin Robert Jr. Nga stacioni i policisë pas arrestimit të BDI-së

Mary Cosby ka shumë për të thënë për njerëzit e tjerë, dhe shumica e tyre është fyese. Një gjë që ajo bën është të mbajë djalin e saj Robert Cosby Jr. jashtë bisedës së rastësishme. Tani e dimë pse.

Ndërsa Robert Jr jeton nën çatinë e Marisë, asaj i pëlqen të sillet sikur nuk ka njohuri për jetën e tij. Ata banojnë në “krahët e veçantë” të shtëpisë, por nuk është sikur të kenë një pronë pallati. Roberti u martua me të dashurën e tij të gjallë dhe sipas Mary, ajo nuk e kishte idenë. Edhe ai në dukje ka një marrëdhënie interesante me substancat ilegale, por Mary nuk mundem thuaj se ajo nuk di asgjë për këtë. US Sun e ka lugën.

Robert Jr ka qenë i zënë…

Gjithçka rreth çajit përmes Instagramit

Në vitin 2022, ylli i Real Housewives of Solt Lake City, Pastor Mary, duhej të vizitonte stacionin e policisë jo të shenjtë për të marrë djalin e saj. Çfarë do të thoshte Jezusi?? Roberti u arrestua për drejtim mjeti nën ndikim dhe “akuza të tjera”.

Ky NUK është i njëjti incident me furçën e vitit 2020 me forcat e rendit, kur ai gjithashtu dyshohet se drejtonte makinën ndërsa ishte i dëmtuar dhe në posedim të drogës. Raporti i policisë në thelb thoshte se Roberti nuk ishte i lehtë për t’u marrë. Ai u ndoq nga policia pasi hodhi një kuti me kanaçe birre në një kosh pas një Best Buy në mars 2022.

Pasi Roberti u largua nga parkingu, policia vuri re se ai nuk po ngiste në mënyrë të sigurtë dhe “nuk jepte sinjal për t’u kthyer djathtas”, ndërsa shkonte brenda dhe jashtë korsive në autostradë. Fillimisht Roberti hezitoi të kërkonte policët, por ai arriti në një stacion policie. Krenaria dhe gëzimi i Marisë i këshilluan oficerët “ai nuk kishte pirë dhe nuk pinte alkool”.

Pavarësisht se nuk kishte pije alkoolike, Roberti pranoi se “kohët e fundit në të kaluarën ka marrë pak oksikontin, Xanax dhe ka pirë marihuanë”. Dhe pastaj oficeri i policisë hodhi një sy në fletën e tij të repit dhe tha: “Roberti kishte një patentë shoferi të pezulluar për shkak të shkeljes së alkoolit dhe patenta e tij ishte pezulluar aktualisht.” Oop!

Ecni në linjë

Roberti u detyrua të kryente testet e maturisë në terren dhe ai dështoi. Në raportin e policisë thuhet, “[Robert] “u largua [the] vijë disa herë, humbi disa herë nga thembra te këmbët… [and] kurrë nuk i numëroi hapat e tij me zë të lartë.”

Roberti shpërtheu “zero të trefishta” dhe u arrestua për BDI. Raporti thoshte, “Më pas thirra nënën e Robertit për t’iu përgjigjur vendndodhjes për të marrë kujdestarinë e tij në vend që ta transportoja në burg.” Si pasojë, Maria u shfaq dhe mori djalin e saj të vogël “për të siguruar sigurinë e tij”.

Roberti u akuzua për “drejtim nën ndikimin e alkoolit, kthesë të pahijshme djathtas, drejtimin e mjetit në pezullim lidhur me alkoolin dhe mos operim brenda një korsie të vetme”. Të gjitha akuzat përveç BDI-së u hodhën poshtë. Ai u gjobit 1610 dollarë dhe iu dha një vit provë.

Për më tepër, Robertit iu tha se nuk kishte alkool, pa erëza, valë fildishi (as që e di se çfarë është), dhe ai nuk mund të përdorë ilaçe pa recetë. Ai ishte i mbyllur në shtëpinë e tij të Dr. Seuss për 30 ditë dhe nuk mund të largohej “përveç trajtimit, punës dhe testimit”. Ai ka një seancë tjetër këtë muaj.

Shkelja e provës?

Roberti dhe gruaja e tij e re, Alexiana, tani kanë hequr disa fotografi në Instagram ku shihen duke mbajtur pilula, shumë barëra të këqija dhe shurup kodeine me recetë. Kjo mund të dalë ose jo në seancën gjyqësore të Robertit.

Real Housewives of Solt Lake City transmetohet të martën në 8/7c në Bravo.