Mary Cosby

Klea

Mary Cosby tërhiqet zvarrë për të hequr peshën e Heather Gay: “Nuk kam parë kurrë një madhësi 14”

Mary Cosby tërhiqet zvarrë për të hequr peshën e Heather Gay: “Nuk kam parë kurrë një madhësi 14”

Mary Cosby u përball me reagime pasi bëri komente që shumë i konsideruan si “turpëruese” ndaj koleges së saj, Heather Gaynë një episod të fundit të Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt me Andy Cohen.

Gjatë episodit, Amvise të vërteta të Solt Lake City ylli luajti një lojë të titulluar “Versace ose Hibachi”, ku diskutimi u zhvendos në Heather Gay’s Veshje korse Gucci x Adidas.

Mary Cosby

Kur u pyet për mendimet e saj për pamjen, Mary Cosby u përgjigj: “Jo, nuk mendoj se Gucci e bën këtë.” Ky koment, duke nënkuptuar se pjesa e sipërme ishte “e rreme”, la të habitur dukshëm si Cohen ashtu edhe të ftuarin tjetër, Ziwe Fumudoh.

Duke e shtyrë më tej temën, Mary Cosby50 vjeç, shtoi, “Unë kurrë nuk kam parë një korse, për shembull, një madhësi 14. A keni?”

Mary Cosby

Një Cohen në dukje i habitur arriti të thotë se “dashuron[s] ajo” ndërsa Fumudoh reagoi me një të tronditur, “Mary Cosby!!”

Pavarësisht mosmiratimit të dukshëm në dhomë, Mary Cosby mbrojti vërejtjen e saj, duke pohuar se ishte thjesht “opinioni” i saj. Më herët në episod, ajo madje kishte pretenduar se kishte një mendim të favorshëm për Heather.

Duke iu përgjigjur incidentit, Heather49-vjeçari e adresoi polemikën në Instagram duke thënë: “Është e vërtetë. Dhe është spektakolare! 😜”, nën një postim të @bravobybetches ku detajon ngjarjet e episodit.

Mary Cosby

Si tani, Maria nuk ka dhënë komente të tjera për deklaratën e saj. Megjithatë, përdoruesit e mediave sociale nuk i kanë frenuar opinionet e tyre, duke shprehur mosmiratimin e tyre e Marisë vërejtjet.

Një përdorues vuri në dukje në Twitter: “Trupi po turpërohet edhe tani, Mary? bruto. Ju me shumë mundësi kualifikoheni për shembullin më të keq të një të krishteri ndonjëherë. Dhe kjo është një korse Gucci… më falni, cors-ket. @heathergay29 mund të përballojë të blejë Gucci-n e saj autentike pa i mashtruar klientët e saj në emër të Jezusit. #WWHL.”

Mary Cosby

Kritikat vazhduan me komente si: “Mary është e neveritshme dhe e poshtër. Fakti që ajo ndihet aq rehat duke turpëruar Heatherin dhe duke folur për dietën e aktorëve është i neveritshëm, Ekipi Heather, largoje Mary-n nga ky shfaqje, dhe “Çfarë lloj trupi gruaje i turpëron gratë e tjera?”

Mary Cosby

Duke iu referuar një tjetër incidenti nga Amvise të vërteta të Solt Lake City një episod, një përdorues përmendi: “Mary Cosby, e turpëruar nga Heather, duke thënë se ajo kurrë nuk ka parë një korse Gucci të bërë ‘në një madhësi 14’ është vetëm qershia mbi tortën ‘Mary Is a Heinous Person’ pasi e quajti kamerierin dembel për duke u përpjekur të jetë higjienike me ushqimin e saj.”

Heather Gay

Një tjetër postim në Twitter thoshte: “Asgjë rreth Mary Cosby dhe komenti i saj i urryer, negativ, i keq i pajustifikuar është qesharak ose argëtues. Siç e pamë sapo shqopa e turpshme në #WWHL, ajo u qëndron të gjitha komenteve të saj, aq e paqartë se çfarë dreqin po mendonin për ta kthyer atë në #RHOSLC, por ajo sjell ZERO.”

“Nuk është Mary M. Cosby e ftuara më e keqe ndonjëherë. Komenti i madhësisë 14 për Heather ishte pa klasë,” komentoi dikush.

“Mary është aq e turpshme për të turpëruar peshën Heather,” thirri një person tjetër.

Heather Gay

Shtypni luaj më poshtë për të parë.

Amvisat e vërteta të Solt Lake City transmetohet të martën, në orën 21:00 ET në Bravo.