Mary Cosby i tha partnerit të Son 'Mos u mashtroni' gjatë seksit

Klea

Mary Cosby i tha partnerit të Son ‘Mos u mashtroni’ gjatë seksit

Mary Cosby u kthye në The Real Housewives of Solt Lake City për t’i dhënë një shtysë shfaqjes, por ajo i bëri gjërat të sikletshme me nxitim. Djali i saj, Robert Cosby, Jr., dhe gruaja e tij kanë marrë disa këshilla të pazakonta për dhomën e gjumit nga Mary.

Roberti dhe gruaja e tij e supozuar kanë jetuar në rezidencën e Marisë. Por Maria nuk ka bërë një punë të shkëlqyer për t’i mbajtur sytë nga djali i saj. Në dhjetor 2020, Robert Jr. u tërhoq. Ai dyshohet se po drejtonte nën ndikim, nuk kishte patentë shoferi të vlefshëm dhe kishte “marihuanë/erëz” mbi të. Dhe kështu Robert bëri një marrëveshje për pranimin e fajësisë. Djali i dashur i Marisë u shpall fajtor për një BDI. Dënimi i tij? Atij iu dha 180 ditë burg, me 178 ditë pezullim. Ai shmangu vuajtjen e dy ditëve në burg duke kryer 48 orë shërbim në komunitet.

Por tani Meri po i jep disa këshilla intime të dashurës/gruas së Robertit. Ju mund të dëshironi të uleni.

Maria i tha partnerit të Robertit të mos e falsifikonte

Gjatë ribashkimit të sezonit 4 të RHOSLC, Mary rrëfeu për mikpritësin e Andy Cohen se nuk ishte e sigurt nëse Roberti ishte i martuar. Maria kërkon faturat, ose në këtë rast, disa “dokumenta” për provë.

“As nuk mund ta them. Unë jam si, “Merr të dashurën tënde”. Unë vazhdoj ta quaj atë të dashurën e tij, “tha Mary. “Unë po i thosha vazhdimisht: ‘Kjo nuk është gruaja jote’.” Mary beson gjithashtu se djali i saj, i cili është 21 vjeç, është “shumë i ri për t’u martuar”.

Në disa pamje të paparë, Mary i tha grimeres së saj se djali i saj “po bënte të vetën me të dashurën e tij”. Papritur, “e gjithë kjo zhurmë” nga dhoma e tyre e gjumit e tronditi Marinë. Sigurisht, Maria ndjeu nevojën për t’i dhënë udhëheqjen e saj shpirtërore shokut të rëndësishëm të Robertit.

Unë thashë, ‘Oh zot.’ I thashë: ‘Mos e bëj djalin tim të mendojë se është më i mirë se ai. Ndaloni të bëni të gjitha këto. Ndaloni së luajturi me të’”, tha Mary. “Thuaji të vërtetën.” Oh, Zoti im!

Maria ndau pak mençuri me partnerin e djalit të saj

Mary shpjegoi në ribashkim, “Unë nuk mendova se ai ishte i keq në shtrat.” Ajo vazhdoi, “Sapo i thashë gruas apo të dashurës mos u shtir. Sepse kalova pranë dhomës së tyre dhe dëgjova gjithë këtë zhurmë, gjithë këtë ulërimë dhe gjithë këtë dramatike dhe them: ‘Nuk është kaq serioze. Mos i jepni një kokë të madhe dhe mos mendoni se ai është me të vërtetë…’ E dini? shtoi ajo.

Dhe Maria pranoi se ishte gati të hynte në dhomën e gjumit të djalit të saj për të kryer një kontroll të shëndetit. Fatmirësisht, ajo “e kuptoi pikën” përpara se të hynte brenda dhe mbeti vetëm “e plagosur” nga përvoja. “Ji i vërtetë ndaj saj. Nëse është kështu, atëherë … por nëse nuk është, mos e bëni atë të mendojë se është,” shpjegoi Meri. “Mos u mashtroni. Po, kjo është e gjitha.”

Kam një siklet të dorës së dytë për të gjitha palët e përfshira.

Ribashkimi i Sezonit 4 të “The Real Housewives of Salt Lake City” përfundon të martën, më 23 janar në ora 8/7c në Bravo.