Mary Cosby është një nga amviset më të nënvlerësuara

Klea

Mary Cosby është një nga amviset më të nënvlerësuara

Fantazma e amvisave të vërteta të Solt Lake City, Mary Cosby, shkon brenda dhe jashtë skenave si të dojë. Ajo nuk merr asnjë të burgosur ndërsa i këput secilit prej tyre një vrimë të re dhe më pas sillet sikur ajo të jetë dhurata e Zotit për botën. Ndonëse nuk jam njëqind për qind fanse e personalitetit Bravo, ka raste që mendoj se rrjeti po e nënvlerëson atë. Mary është një ëmbëlsirë e ashpër që refuzon të trajtojë veten sipas kritereve legjendare, por a nuk është kjo një arsye për ta përqafuar atë? Le te diskutojme.

Mary the Badass

Një linjë Real Housewives që do të jetojë përgjithmonë në turp erdhi nga Mary teksa ajo i foli Jen Shahut, “Lutem që ti të jesh fajtor … që të jesh i pafajshëm”. Lashqitja frojdiane ishte ajo që mendonte çdo shikues: nëna e një fëmije thjesht kishte nervin për ta dërguar atë në univers. Që nga debutimi i saj në sezonin 1, ndjeva se Mary bëri atë që Erika Jayne nga Real Housewives of Beverly Hills fillimisht kishte vendosur të bënte, që ishte të bënte valë sipas rregullave të saj.

Mary kullon një qëndrim të pashqetësuar dhe mund të bëjë “zero fu*ks”, siç thotë edhe Erika. Predikuesja vërtet mund të kujdesej më pak nëse shikuesit, Bravo ose kasti do ta pëlqenin atë. Të jesh pa shfaqje në ribashkimin e Sezonit 3 dhe më pas të rikthehesh, gjë që ajo e shpërbleu duke refuzuar të marrë pjesë me pjesën tjetër të kastit, është një lëvizje e fuqishme nëse e kam parë një të tillë.

Maria dhe burri i saj njerku

Kur Rosemary Redmond vdiq, ajo kishte vetëm një dëshirë për mbesën e saj, dhe ajo ishte që ajo të martohej me burrin e saj. Premisa më bëri të zbres në një vrimë lepuri që përfshinte një pemë familjare, testamente dhe të pyesja: “A është ky incest?” E vetmja mënyrë se si Zonja e Parë Pentekostale mund të merrte trashëgiminë e saj, e cila përfshinte miliona dollarë dhe një megakishë, ishte të martohej me peshkopin Robert C. Cosby Sr. dhe Roberti ishte në të 40-at.

Nuk mendoj se shumë shikues në mendjet e tyre të duhura do të kishin bërë atë që bëri Maria për të pasur jetën luksoze që ka tani. E keqja e Solt-Lejk-Sitit ndau një herë këtë vështrim të brendshëm për vendimin e saj: “I besova çdo fjale. Nëse ajo arriti ta çonte këtë kishë deri këtu, atëherë ajo duhej të kishte të drejtë. Dhe shiko jetën time.”

Kur Maria është ndezur, ajo është ndezur

Kur Maria është e mbyllur, ajo nuk mund të ndalet. Zinglat që i kanë dalë nga goja kanë mjaftuar për të ndalur në gjurmët e amvisave të tjera. Maria ishte në një nivel tjetër kur ishte fjala për të qenë një amvise e çmendur pantallonash, por lindja e saj ka qenë gjithmonë flori i pastër. Disa nga thëniet e mia të preferuara të Marisë janë:

“Vajze e vogel.”

“Fëmijët tuaj kanë nevojë për lëndë ushqyese!”

“Ajo as nuk e di se duket e trashëguar.”

“Me veten e saj të vogël gjykuese. Ajo ka snobizmin e një Mormoni të vërtetë…”

Dhe “karbonizimi forcon vezoret tuaja”.

Nuk mund të mohohet që Maria është e keqe, por ajo e thotë çdo deklaratë me një bindje të tillë që pothuajse duhet ta duartrokasësh për të. Të paktën për Sezonin 1, Mary ishte organikisht qesharake pa nevojën e kërkesës. Shikuesit po flenë mbi Marinë, e cila është e pafiltruar dhe përtej ekscentrike. Ajo nuk ka gjerësinë e brezit për të trajtuar ekspozimin, por kjo tenton të funksionojë në favor të saj. Ajo nuk ka nevojë për bashkëpunime sepse ka kishën e saj, ku do të mbretërojë përgjithmonë si Zonja e Parë.

Maria është e përjetshme

Kur Maria ishte e ftuar në Watch What Happens Live, një shikues e pyeti pse vendosi të kthehej. Pa humbur asnjë rrahje, Meri tha me tallje: “Oh, pse doja të kthehesha? Për t’ju ndihmuar djema.” Dhe ky është thelbi i argumentit: Bravo mund të mos jetë në gjendje ta durojë atë sepse ajo me të vërtetë nuk jep AF për të qenë në serial, duke i lënë ata të pranojnë se kanë nevojë për të. As Andy Cohen nuk ishte i sigurt nga Mary. Phew. Maria ndonjëherë është qesharake. Personalisht nuk do ta toleroja prezencën e saj, por nuk jam as unë që i shkruaj një çek.