Martuar me shikim të parë Sezoni 17 Vendndodhja dhe data e publikimit u zbuluan

Klea

Martuar me shikim të parë Sezoni 17 Vendndodhja dhe data e publikimit u zbuluan

Sezoni 16 i I martuar me shikim të parë ishte pak rrëmujë. Nga pesë çiftet në Nashville, vetëm njëri vendosi të qëndrojë i martuar. Jo shumë mbresëlënëse. Por, ne po shohim përpara për të ardhmen. Ku do të shfaqet premiera e sezonit 17 të Married at First Sight dhe në cilin qytet po shkojmë tani?

Kur është premiera e sezonit 17 të MAFS?

Sezoni 17 i MAFS do të shfaqet premierë më 18 tetor. Ai transmetohet në Lifetime. Seriali do të zhvillohet në Denver, Kolorado, për këtë gjë. Fakt argëtues: kjo është hera e parë që shfaqet në Kolorado.

Një thirrje për anëtarët e kastit u bë në tetor 2022 nga kompania e prodhimit të shfaqjes, Kinetic Content. Procesi i përputhjes është shumë. Garuesit me shpresë intervistohen, plotësojnë pyetësorët dhe madje bëjnë vizita në shtëpi.

Në korrik 2022, eksperti Pastor Calvin Roberson tha për In Touch, “Unë e di që është një dokumentar televiziv, por jam më i shqetësuar nëse ata mund ta bëjnë atë për një kohë të gjatë.” Nëse keni parë sezonet e fundit, diçka ka dalë jashtë binarëve. Kemi të sapomartuar që duan të jetojnë në apartamentet e tyre pas përfundimit të eksperimentit. Dhe disa që duan apartamentin e tyre gjatë eksperimentit.

Klipi ngacmues ishte i lëngshëm dhe i mbushur me ankth. Ai tha se pesë nuse do të takojnë burrat e tyre të ardhshëm në altar, por “vetëm katër do të dalin të martuara”. Dikush është goditur në altar? Po! Ne kemi një vrapues!

Përveç kësaj, zëri i një burri tha: “Është një dështim.” Dhe një grua tha: “Unë nuk mendoj se mund ta bëj këtë.”

Kush përflitet se do të shkojë drejt altarit?

Llogaria e fansave mafsfan ka renditur anëtarët e kastit të përfolur. Asgjë nuk është konfirmuar ende. Çiftet e mundshme janë Michael dhe Chloe, Austin dhe Rebecca, Orion dhe Lauren, Brennan dhe Emily, dhe Cameron dhe Clare.

Duket sikur Denveri do të jetë i egër për fansat e MAFS.

Sezoni 17 i Married at First Sight do të shfaqet premierë më 18 tetor në Lifetime.