Martha's Vineyard Zyrtarisht në pauzë

Klea

Martha's Vineyard Zyrtarisht në pauzë

Një tjetër kafshon pluhurin. Pas dy sezoneve të nxjerrjes në pah të profesionistëve të rinj me ngjyrë në një vend historik, Bravo ka vendosur të heqë prizën Shtëpia Verore: Vreshti i Martës. Flisni për një bumer verore.

Lajmi mbërriti përmes Deadline vetëm disa ditë pas përfundimit të sezonit 2. Sipas medias, shfaqja është “në pauzë” në vend që të anulohet. Ne nuk jemi të rinj në këtë, kështu që ne e dimë se “në pauzë” është zakonisht mënyra e bukur e Bravo për të thënë, “Shfaqja ka mbaruar dhe të gjithë jeni pushuar nga puna”. Në Twitter, Bria Fleming (dhe Milo) reaguan ndaj lajmeve frustruese.

Mirupafshim tani për tani, Martha's Vineyard

“Po, thashethemet janë të vërteta. Shfaqja jonë, Summer House Martha's Vineyard, është vënë në pauzë”, ka shkruar Bria. “Ndërsa është zhgënjyese të shohësh këtë të ndodhë, ne besojmë se do të na frymëzojë të eksplorojmë drejtime të reja në karrierën, jetën personale dhe biznesin tonë.”

Lajmi është veçanërisht zhgënjyes për fansat sepse dukej sikur kasti sapo po hynte në brazdë të tyre. Në ribashkimin e Sezonit 2, ne pamë një konflikt të vërtetë që shpalosej midis Jasmine Ellis Cooper dhe njerëzve që ajo supozoi se ishin miqtë e saj. Për më tepër, e dashura e Amir Lancaster shkaktoi lloj-lloj kaosi kur u përpoq të përfshihej në dramën “e dobishme” me Nick Arrington.

Summer House: Martha's Vineyard është spinoffi i dytë i Summer House për të marrë sëpatën. Bravo gjithashtu bëri pauzë në Winter House pas sezonit 3, pavarësisht se ai solli një mori bravolebritetesh nga i gjithë rrjeti. Tani, shtëpia verore origjinale është e fundit në këmbë, dhe ata sapo morën dritën jeshile për Sezonin 9.

Sigurisht, disa programe “në pauzë” janë rikthyer, si Real Housewives of Miami. Kjo mori vetëm tetë vjet. Ndërkohë, shfaqje të tjera të udhëhequra nga zezakët si Southern Charm: New Orleans dhe Married to Medicine: Los Angeles kanë mbetur në një pauzë të pacaktuar për vite me rradhë dhe gjasat që ata të kthehen janë të pakta.

Ja për të shpresuar që Summer House: Martha's Vineyard mund të kthehet për një botim tjetër më vonë në rrugë. Ne duhet të shohim më shumë shaka me Brian dhe Milo. Ne kemi nevojë për më shumë Preston Mitchum dhe modelet e tij. Thjesht nuk jemi gati t'i themi lamtumirë Vreshtit, por qartësisht, Bravo ka plane të tjera.