Martesa e Robyn Brown e Motra Wives mbetet e padëmtuar

Klea

Martesa e Robyn Brown e Motra Wives mbetet e padëmtuar

Kody Brown nuk ka pasur historikun më të mirë në lidhje me martesat. Per Gratë Motra ylli që dikur pohoi: “Dashuria duhet të shumëzohet, jo të ndahet”, familja poligame është copëtuar dhe shërbyer në një pjatë argjendi. Por mes tre divorceve të tij, grindjeve me fëmijët dhe përballjes me urrejtjen e fansave, Kody ka siguruar që marrëdhënia e tij me gruan e tij të katërt dhe të preferuar, Robyn Browndo të ruhet.

Kody është agjenti i kaosit

Një mënyrë që patriarku u sigurua për të mbrojtur bashkimin e tij të vetëm ishte të shkaktonte një kaos masiv midis tre grave të tij të para. Seriali TLC kishte për qëllim t'u tregonte shikuesve të përditshëm se poligamia mund të funksiononte. Por në vend të kësaj, Kody thjesht dukej se provonte se të jetuarit nën patriarkat nuk ishte masa e duhur për publikun amerikan. Pavarësisht se çfarë filtrash përdoreshin nga kamerat, gjithmonë dukej se ekzistonte një tension themelor midis Meri Brown, Janelle Brown, Christine Brown dhe Robyn. Kody shpesh nuk arriti të lehtësonte shqetësimet e tyre dhe nuk arriti të ndante kohën e tij në mënyrë të barabartë me të katër.

Robinit i jepej shpesh trajtim preferencial. Gjatë sezonit 1, Kody theu të gjitha rregullat e tij duke lënë gruan e tij shtatzënë dhe duke vozitur dy orë në rrugë për të puthur fshehurazi me Robyn. Fansat vunë re një shkëputje kur Kody madje ndihmoi të zgjidhte fustanin e nusërisë së Robyn. Lidhja e veçantë që ai u sigurua të kishte me Robin është ajo që ka ushqyer dashurinë e tyre për kaq shumë kohë.

Kody u zhvendos për Robyn

Për vite me radhë, fansat e Sister Wives u përpoqën të kuptonin pse Kody e zhvendosi ndonjëherë familjen e tij të madhe poligame nga rruga e tyre në Las Vegas në Arizona. Familja Brown dukej se po lulëzonte në qytetin e mëkatit pasi gratë bënë miq dhe fëmijët e tyre u vendosën. Por Robyn nuk ishte kurrë një fanse e madhe. Gjatë një episodi, Kody hodhi bombën, duke thënë se e gjithë familja do të zhvendosej në Flagstaff. Nuk kishte asnjë arsye apo diskutim; ishte thjesht një plan popup. Askush nuk mund ta kuptonte arsyetimin pas planit të patriarkut.

Megjithatë, vite më vonë, Gwen Brown zbuloi se familja u detyrua të shpërngulej për shkak të djalit të Robyn. Rezulton se më i madhi i Kody dhe Robyn donin të ndiqnin kolegj në Arizona, por nëna nuk donte ta dërgonte djalin e saj në botë vetëm. Kjo lëvizje e improvizuar është një shembull i shkëlqyer se si Kody u sigurua që të vendoste nevojat e gruas së tij të katërt në radhë të parë, duke siguruar një shtëpi të lumtur.

Kody donte gra motra “të mira”.

Gjatë sezonit të fundit, Kody e bëri të qartë se po mbronte Robyn. Në një nga bisedat e tij të fundit martesore me Janelle, ajo erdhi në krye. Gjatë një diskutimi të nxehtë, Kody vuri në dukje: “Unë kam dikë në jetën time që është thelbësisht besnik ndaj meje dhe më sheh si kreun e familjes”. Nga ana e tij, Kody gjithmonë donte të sigurohej që të sundonte me grusht të hekurt. Dhe shpresonte të shihej si kreu i familjes së tij poligame. Janelle, megjithatë, nuk ishte gati të përkulej. Ajo i tha burrit të saj, “Më zhgënjen përtej besimit që ai e percepton këtë grua të vetme, këtë marrëdhënie, pasi ajo është kaq e përsosur, ajo është një shenjtore, ajo ishte aq e mirë me ne dhe ajo u trajtua kaq keq.”

Ka qenë e dukshme prej vitesh që Kody ka dalë nga tre lidhjet e tij të para shumë kohë më parë. Ka pasur zëra se martesa e Robyn dhe Kody ishte në trazira. Por 55-vjeçari po bën gjithçka në fuqinë e tij për t'u siguruar që të mos ketë asnjë të metë në martesën e tij të katërt. Për Kody, ai e mori matra “Gruaja e lumtur, jeta e lumtur” paksa larg. Dhe përfundoi duke i kushtuar atij gjithçka. Por të paktën Robyn është e lumtur.