Mama June

Klea

Martesa e Mama June ON THE ROCKS: Hubby jep ultimatum mbi 30 mijë dollarë të vjedhura – Paguaj Honey Boo Boo ose unë jam zhdukur!

Martesa e Mama June ON THE ROCKS: Hubby jep ultimatum mbi 30 mijë dollarë të vjedhura – Paguaj Honey Boo Boo ose unë jam zhdukur!

Mama June Shannon iu dha një ultimatum për episodin më të fundit të Mama Qershor: Kriza Familjare. Burri i saj, Justin Stroud, urdhëroi gruan e tij të kthente paratë që i kishte borxh vajzës së saj, Alana “Honey Boo Boo” Thompsonose përballen me fundin e martesës së tyre.

Mama June Shannon

Në fillim të këtij sezoni, qershor pranoi se ajo kishte hequr para nga e Alanës Llogaria Coogan, një trust i mandatuar në të cilin prindërit e yjeve të fëmijëve janë të detyruar ligjërisht të depozitojnë një përqindje të fitimeve të të miturit.

Në një episod të mëparshëm, Alana i nxehur – “Mamaja po më zemëron vërtet sepse ajo po përpiqet të bëjë gjithçka për veten e saj të mallkuar dhe është sikur ku janë paratë e mia?… Unë do të nxjerr të vërtetën nga mamaja dhe do të zbuloj se ku janë paratë e mia. Mami nuk po merr një shuplakë në dore për këtë.”

Mjaltë boo Boo

Më vonë u konfirmua se Qershor, një ish-i varur nga krak, kishte shpenzuar 35 mijë dollarë nga të ardhurat e vajzës së saj.

Justin paralajmëroi se ishte i përgatitur të linte martesën nëse qershor refuzoi të paguante Alana ktheni paratë e grabitura.

Burri i Mama June

Alana po përgatitej të kalonte në kolegj kur kuptoi se nuk mund të paguante pagesën e nevojshme të shkollimit. Justin kërkoi që qershor t'i kthejë shuplakat “Të vegjëlit dhe diademat”, por gruaja e tij nuk pranoi.

“Paratë nuk rriten në pemë” qershor deklaruar. “Në një moment, do të duhet të ngrihesh dhe të thuash: 'Hej, ka vetëm atë që është atje'. Nuk mund të bëj asgjë për ta ndryshuar atë. Çfarë doni më shumë të bëj?”

Alana 'Honey Boo Boo' Thompson

Justin, Alana, dhe e Alanës motra dhe ish kujdestari ligjor, Lauryn “Pumpkin” Efird, u bashkuan për t'u përballur qershor dhe shtyje atë të kalojë e Alanës fitimet e ligjshme.

Derisa qershor i ka marrë paratë në mënyrë të ligjshme, kungull, 24, vuri në dukje se ajo kishte hedhur një gjysmë milioni dollarë për kokainën “krak” gjatë varësisë së saj të kaluar nga droga.

Lauryn

Kungull i tha nënës së saj se “ligjërisht ju keni bërë gjithçka siç duhet, por moralisht ju jeni një copë s***”.

“Kjo është ajo që do të ndodhë,” Justin tha qershor. “Do të shkosh në bankë në mëngjes, do të marrësh 30,000 dollarë ose unë do të iki.”

qershor tronditi familjen e saj kur ajo refuzoi dhe e njoftoi të shoqin se do ta pranonte fatin e saj nëse ai vendoste të largohej nga martesa e tyre.

Shtypni luajtjen më poshtë.

Justin e shtyu më tej çështjen, duke treguar qershor se ai kishte “mbaruar” me të, përveç nëse ajo vendosi “ta bënte mirë” me vajzën e saj më të vogël.

Mama qershor

Justini cili u takua me gruan e tij gjatë shërimit të saj, deklaroi në një vend rrëfimi – “e qershorit jashtë mendjes së saj të çmendur nëse ajo mendon se unë thjesht do të qëndroj këtu dhe do ta lë të ikë me këtë.”

Ai shtoi: “Unë do të bëj gjithçka që duhet për ta bërë këtë të drejtë, edhe nëse kjo do të thotë se duhet të prish martesën time në proces.”

Mama qershor

Kungull tha për kamerat — “E di që kemi kaluar shumë me këtë familje, por si kjo është pikërisht ajo ku unë bëj kufirin. Fakti që mamaja ishte e gatshme ta hidhte fjalë për fjalë të gjithë martesën e saj në tualet, për faktin se ajo nuk dëshiron të nënshkruajë një çek për paratë që mori, është çmenduri për mua.”

Lauryn "Pumpkin" Efird

Mama Qershor: Kriza Familjare transmetohet të Premten, në orën 21:00 ET, në WEtv.