Robyn Brown

Klea

Martesa e Kody dhe Robyn Brown në rrënim në mes të kolapsit të familjes së shumtë

Martesa e Kody dhe Robyn Brown në rrënim në mes të kolapsit të familjes së shumtë

Kody Brown zbulon se ai ka sabotuar një martesë të mbetur pas kolapsit të familjes së tij pluraliste, në një vrojtim të së dielës “Gratë Motra: Një për Një” e veçantë.

Kody Brown

Kodi flet për marrëdhënien e tij me gruan e tij të katërt dhe të vetme të mbetur, Robyn Brown, gjatë këstit të tretë të specialit them-all.

Patriarku rrëfen se “zhgënjimi dhe zemërimi” i tij ka përfunduar Kristina, Janelle dhe Meri Brown daljet çuan në çështje martesore me Robin.

Robyn Brown

Kodi i thotë prezantuesit, Sukanya Krishnan, se donte të “dënohej” brenda pasojat e shpërbërjes së familjes.

Ai shpjegoi: “Mendova të largohesha Robin dhe të kesh një dashnor tjetër dhe të shikosh këtë të dashur dhe të shkosh, ‘Unë nuk të dua. Unë jam i dashuruar me një grua tjetër. Unë jam i dashuruar me një grua që e lashë sepse isha shumë e madhe për të menaxhuar marrëdhënien.’ Dhe ajo që ishte ishte vetëm zemërim dhe jam i turpëruar.”

Kody Brown

Kodi pranon se gjendja e tij emocionale çoi në incidente të “sjelljes së keqe” që ndikoi në marrëdhënien e tij me një grua të mbetur.

“Këta janë demonët e mi dhe kjo është si të bëj diçka që shkatërron veten time,” shpjegon ai. “e Kristinës largohem dhe thjesht jam i inatosur. Kështu që shumë erëra të errëta po kalonin nëpër mua. Shumë djall, shumë tundime, të cilat do të ishin shkatërruese për marrëdhënien time me të Robin.”

Ai vazhdon: “Kështu që u përballa me shumë zemërim dhe ajo do të frustrohet. Zemërimi im ishte një mbyllje. Ishte e frikshme. Dhe gjëja budallaqe është – sepse jam kaq i sinqertë – thjesht ndaj gjithçka me të, kështu që ndava me të gjëra që më thyenin zemrën.”

Kody Brown

Ai i quan disa nga mendimet e tij “të tmerrshme”, duke shtuar – “Ka disa gjëra në mendjen e një njeriu që nuk duhet të shprehen kurrë.”

Robin adresat e Kodit Tendencat “vetësabotuese” në një intervistë të veçantë. Nëna e pesë fëmijëve bëhet emocionuese kur pyetet nëse burri i saj kishte minuar marrëdhënien e tyre.

“Ai përpiqet të. Unë duhet ta ndaloj atë gjatë gjithë kohës”, ndan ajo.

Robyn Dixon

Robin pohon se Kodi nxit grindje për “gjëra memecë”.

“Ne jemi në vende të ndryshme,” pranon ajo. “Më falni, ne jemi në vende të ndryshme për bombën që shpërtheu në familjen tonë. Dhe si, unë jam në një vend të madh zie dhe ai është i zemëruar dhe nuk dëshiron… Ai thjesht dëshiron të shkojë të gjejë çfarëdo, e dini? Dhe unë jam sikur, jo, nuk mund të ndihem kështu.”

Robyn Brown

Robin zbuloi në një intervistë të fundit me People se ndihej si një “vdekje” kur Christine, Janelle dhe Meri u largua nga familja.

“Është [just] Kodi dhe unë, dhe ne po e kalojmë këtë dhe po e kuptojmë këtë, por ndihet … sikur kishte një vdekje,” tha ajo. “Dhe ne të dy po kalojmë një vdekje veç e veç.”

Ajo shtoi: “Ndjehet sikur po kalojmë një vdekje dhe të dy po e trajtojmë atë ndryshe. Dhe ne jemi në vende të ndryshme me të.”

Christine Brown

Kristina njoftoi se ajo dhe Kodi e kishte thirrur dorëheqjen në nëntor 2021. Janelle zbuloi vendimin e saj për t’u ndarë nga Kodi, një vit më vonë. Meri ndoqi shembullin në janar, pasi ekzistonte në një marrëdhënie platonike për vite me rradhë.

Kody Brown

Gratë Motra: Një për Një speciali vazhdon të dielën, në orën 22:00 ET, në TLC.