Martesa e Kody dhe Robyn Brown mund të mos zgjasë shumë

Klea

Martesa e Kody dhe Robyn Brown mund të mos zgjasë shumë

Gratë Motra fansat nuk i kanë pëlqyer Kodi dhe Robyn Brown, pasi dukej sikur po komplotonin për t’u bërë monogamë. Kody gjithmonë ka favorizuar gruan e tij të katërt dhe më të re, Robyn, e cila shpesh shkaktonte disa tensione midis tre grave të tij të para. Robyn, i quajtur shpejt Sobbin Robyn, është shfaqur si zuzari i familjes. Ajo është parë shpesh duke luajtur me kukulla bashkëshortin e saj poligam pa pendim pak ose aspak për mënyrën sesi veprimet e saj ndikuan tek të tjerët rreth saj.

Meqenëse Meri Brown, Janelle Brown dhe Christine Brown kanë paketuar të gjithë valixhet e tyre dhe kanë kaluar në kullota më të gjelbra, sapo kanë qenë dy yjet e mbetur që janë ende në Flagstaff, Arizona. Kjo është pikërisht ajo që Robyn ka dëshiruar gjithmonë. Sidoqoftë, gjithçka mund të jetë e tepërt që ajo të përballet vetë me personalitetin narcisist të Kody, 24/7.

A ka hequr Robyn Pass Coyote?

Për vite me radhë, kasti i Sister Wives është përpjekur të paguajë tokën e tyre, të cilën Kody e quajti Coyote Pass. Synimi afatgjatë ishte që secila grua të ndërtonte shtëpinë e saj në parcelën e saj të tokës. Megjithatë, përpara se të kalonin në parcelat e tyre, familjes Brown iu kërkua të paguante qeverinë. Pas shumë vitesh, Janelle dhe Kody më në fund paguan shumën e mbetur, duke i bërë ata pronarë të vetëm. Lajmi erdhi si befasi, pasi Janelle u largua nga Kody në janar 2023 dhe Robyn nuk dukej se kishte emrin e saj në vepër.

Për shumë fansa, lajmet la të kuptohet se Robyn mund të jetë larguar nga pronësia. Megjithatë, një teori tjetër është se Robyn nënshkroi me padurim pakot e saj tek Kody në mënyrë që ai të bënte një shitje të shpejtë dhe të kthente disa nga paratë e humbura të familjes. Arizona është një shtet i pronës së komunitetit dhe në mënyrë që Robyn t’i hiqen të drejtat e pronësisë, ajo do të duhej t’i nënshkruante ato.

Gjithashtu, duke qenë se Robyn është gruaja e vetme ligjore e Kody, ajo do të mund të trashëgonte pronën. Kody gjithmonë donte të kalonte në Coyote Pass, por mund të supozohet se Robyn u lodh duke pritur pas një kohe. Edhe pse është vetëm një teori, toka mund të kishte sjellë një ndarje të madhe mes çiftit.

Robyn nuk do të durojë qëndrimin nga Kody

Robyn dikur ishte në një marrëdhënie abuzive me burrin e saj të parë, David Jessop. Ajo tregoi në sezonet e mëparshme se burri i saj i parë shpesh fliste keq për të, duke e quajtur atë “realitet bit*h” dhe duke thënë se ajo nuk ndihmonte me fëmijët. Që nga divorci, asnjëri nuk ka pasur një fjalë të mirë për të thënë për njëri-tjetrin. Pas shikimit të sezonit 17 të Sister Wives, qëndrimi i Kody filloi të ndryshonte. Fansat e panë atë duke i bërtitur Robyn-it, gjë që ai nuk e kishte bërë kurrë në të kaluarën.

Është shumë e qartë se Robyn nuk do të durojë një burrë tjetër mosrespektues. Ndërsa kamerat TLC kapën babanë e 18 fëmijëve duke u bërtitur tre grave të tij të para, Robyn shpesh rrinte i tronditur nga shpërthimet e tij. Robyn madje mund të ishte fikur nga Kody, duke vënë në dukje më në fund se ai nuk është një shpëtimtar i fortë siç mendonte ajo dikur dhe po përpiqet të përballet me atmosferën e keqe që jep Kody.

Kody mund të kundërshtojë Robin

Është gjithashtu e drejtë të supozohet se Kody thjesht mund ta kundërshtojë Robin. Ndërsa martesat e tij të hershme nuk ishin kurrë perfekte, ato nuk ishin aq të vështira sa u bënë drejt fundit. Robyn gjithmonë dukej se kishte probleme dhe shkaktonte tension mes të afërmve. Aktualisht, Kody nuk po flet mirë me shumicën e fëmijëve të tij më të mëdhenj për shkak të gruas së tij të katërt. Vetë Christine la të kuptohet se Robyn luajti një rol në divorcin e tyre.

Sado që ndjekësve u pëlqen të besojnë se Kody është budalla, ai thjesht nuk është. Patriarku do ta kishte vënë re që tani se u martua me një grua problematike që gjithmonë ka dashur më shumë. Mes kërkuar gjithë kohën e tij, një dado dhe sende personale, Kody mund të humbiste energjinë dhe të kuptonte se bëri një gabim të madh duke u martuar me Robin.