Martesa e Jessel dhe Pavit është më e mirë sesa ata marrin kredi

Klea

Martesa e Jessel dhe Pavit është më e mirë sesa ata marrin kredi

Ka pasur shumë keqkuptime në lidhje me Jessel Taank dhe Pavit Randhawamartesa e Amvise reale të qytetit të Nju Jorkut. Nga porta e fillimit, çifti nuk pati kurrë një goditje të drejtë kur erdhi puna për të mbrojtur bashkimin e tyre, kryesisht pasi historia ishte e përqendruar rreth mungesës së intimitetit të Jessel dhe Pavit për një vit e gjysmë të kaluar. Ndërkohë që bashkëshortët e tjerë të Real Housewives, si Abe Lichy, do të tradhtonin menjëherë, Pavit ia ka dalë mbanë me gruan e tij.

Të dy janë prindër të binjakëve dhe kanë jetë të plotë, gjë që i mban të zënë 24/7. Unë do të argumentoja se shumë shikues lidhen me marrëdhëniet e Pavit dhe Jessel dhe çështjet e intimitetit. Megjithatë, Jessel ka qenë nën sulm të vazhdueshëm nga gratë e tjera, gjë që është kthyer në një forum të keq për vajzat. Por pas një vështrimi më të afërt, duket sikur Pavit dhe Jessel mund të kenë një nga martesat më të mira; ja pse.

Martohuni me mikun tuaj më të mirë

Fansat e Bravo mësuan se Jessel dhe Pavit u takuan përmes njohjeve të përbashkëta teksa ishin në një bar në Lower East Side. Jessel bëri shaka në një episod të mëparshëm se të dy ishin thjesht miq të ngushtë derisa ajo e shndërroi atë në njeriun që kishte ëndërruar gjithmonë. Shkëndija e romancës nuk ndodhi menjëherë, por të dy mbanin gjithmonë një lidhje të ngushtë. Nëna e Jessel ishte e para që vuri në dukje se ata do të përfundonin së bashku, gjë që bëri që guruja e modës të bënte një shënim mendor.

Pas tre vitesh takimesh në distancë me Jessel në NYC dhe Pavit në Michigan, Pavit propozoi, duke rënë në një gju në një ishull të largët në brigjet e Porto Rikos. Jessel i tha një herë Vogue: “Ai më kishte verbuar plotësisht. Atë mbrëmje, Pavit kishte organizuar një darkë private buzë oqeanit me një shfaqje të pabesueshme fishekzjarre në fund. Ishte e përkryer!” Shiko, ia vlen të martohesh me mikun tënd më të mirë!

Jessel dhe Pavit janë qëllime martese

Ka kuptim të mos nxitoni në një marrëdhënie. Të gjithë e dinë për paktin e miqve më të mirë, ku të dy deklaroni se nëse nuk jeni martuar deri në një moshë të caktuar, do ta lidhni jo me njëri-tjetrin. Ndonëse kjo nuk është pikërisht ajo që ndodhi me Jessel-in, ndihet disi afër.

Të dy Pavit dhe gruaja e tij në fakt kanë shumë kimi që tregon përmes shakave të tyre. Romanca e tyre ka kuptim pasi u lejon atyre të rrisin fëmijët me dikë që i besojnë plotësisht, edhe nëse nuk është aq i dashur.

Jessel dhe Pavit janë thjesht në një magji të thatë

Përderisa seriali po e bën periudhën e tij të thatë të jetë si tharja e shkretëtirës së Saharasë, është një moment shumë normal që kalojnë shumë çifte. Magjitë e thata nuk do të thotë se çifti nuk është më i dashuruar dhe mund të pasqyrojë disa ndryshime të mëdha në jetë, si IVF dhe lindja e binjakëve.

Të dy Jessel dhe Pavit kanë të drejtë të marrin frymë dhe të ribalancojnë jetën e tyre siç duhet. Kalimi i muajve pa seks në fakt mund ta afrojë një çift si miq. Siç kanë treguar kamerat e Bravo, çifti rrahin njëri-tjetrin çdo ditë pa u ofenduar, kanë të qeshura pa frymë dhe duket se e kuptojnë vërtet se për çfarë bëhet fjalë.

Të dy jetojnë jetën e tyre

Është freskuese të shohësh një burrë e një grua që kanë hobi të tyre jashtë atyre të përbashkëta. Pavit ka kilometrazhin e tij, si fluturimi për në Vietnam për 24 orë, dhe dashurinë e tij për ushqime të ndryshme. Ndërsa të gjithë të tjerët qartësisht janë të shqetësuar për udhëtimin e Pavilit në Vietnam, Jessel nuk shqetësohet shumë nga hobi i burrit të saj, duke theksuar, “ai po bën gjënë e tij”. Gëzimi i Pavit mjafton që Jessel të ketë shpinën në vend që t’i dorëzohet thashethemeve.

Vetëkuptohet se Pavit dhe Jessel tregojnë një ndjenjë të thellë besnikërie, gjë që mund t’u mungojë disa amvisave të tjera. Kimia brenda një marrëdhënieje nuk ka të bëjë vetëm me lidhjen seksuale. Sezoni i ri po përpiqet të përforcojë stereotipin se Jessel duhet të ketë një marrëdhënie të fokusuar tek seksi. Por çifti po i qëndron armëve, duke dëshmuar se janë plotësisht të kënaqur me njëri-tjetrin dhe asnjë turp nuk do të ndryshojë mënyrën se si ata e shohin martesën e tyre.