Martesa e Dorit dhe PK Kemsley 'duke luftuar' gjatë xhirimeve të sezonit 13 të RHOBH

Klea

Martesa e Dorit dhe PK Kemsley ‘duke luftuar’ gjatë xhirimeve të sezonit 13 të RHOBH

Mbani mend kur Amvise të vërteta të Beverly Hills Ylli Erika Jayne tha pak diçka në BravoCon që bëri Dorit Kemsley i çmendur? Epo, tani duket se mund të ketë një arsye të mirë që Dorito të ndihet në një farë mënyre.

Imagjinoni, Nju Jork, tetor 2022. Erika pyetet se kush mund të ketë martesën e radhës që të dështojë dhe ajo iu përgjigj Dorit dhe PK Kemsley. Më pas ajo u përball me zemërimin e një Doriti të zemëruar, i cili ishte i tmerruar që dikush mund të parashikonte se bashkimi i përsosur do të ishte në rrezik.

Por sipas EJ, Kyle Richards dhe Mauricio Umansky nuk do të jenë të vetëm në përdorimin e martesës së tyre si histori këtë sezon. Dorit dhe PK kanë hyrë në bisedën e problemeve martesore ndërsa sezoni 13 përgatitet të nisë.

Jo edhe Dorit dhe PK!?!

Nuk më kujtohet hera e fundit kur Dorit kishte një histori, apo jo? Në sezonin e 9-të, Dorit ishte disi përgjegjëse që shfaqja të merrte një zhytje serioze. Faleminderit përsëri, hashtag puppygate. Që nga ajo kohë, Doriti ka bredhur në faza të ndryshme të glamit, por nuk sjell shumë në tavolinë.

Jo më thyerje, ju lutem, mendoj se kjo ka ndodhur dy herë tani – krim, çfarë mund të bëni … Pra, le të shkojmë përpara dhe të përdorim këndin e lemzës në martesë. EJ ishte në një episod të Two Ts in a Pod dhe bisedoi me Tamra Judge dhe vajzën e John Mellencamp për këtë.

Teddi solli komentet e Erika BravoCon në dritën e këtij informacioni të ri. EJ filloi: “Më shqetëson shumë. Ju e dini pse? Sepse nuk e dija se ata kishin probleme.” Ajo shtoi, “Isha në këtë moment dhe nëse shikon prapa, më dëgjon të them, ‘Nuk dua t’i përgjigjem pyetjes së tij.’ … E dija që ajo e mori keq dhe i dërgova mesazh dhe nuk pati asnjë përgjigje.”

Tammy Sue u tall: “Nëse nuk është e vërtetë, qesh” dhe Erika u përgjigj: “E di, por ishte! Ky ishte problemi. Dhe nuk e dija. Por më pas ajo më tha.” Erika mund të mos e dinte, por i gjithë interneti u duk sikur diçka po ndodhte mes Mauricios dhe Dorit për një minutë të nxehtë.

“Dhe Dorit zbulon gjithashtu disa gjëra të tjera që kanë ndodhur me evazionin e saj pas shtëpisë, të cilat janë goxha të rënda. Dhe e kuptoj 1693408981. Po ta dija këtë, nuk do ta kisha thënë kurrë. … Rezulton se Kyle dhe Mauricio po luftonin, Dorit dhe PK po luftonin [also] duke luftuar në martesat e tyre.”

Tingëllon sikur do të jenë amvisat e vërteta të pakënaqura të Beverly Hills këtë herë.

Sezoni 13 i RHOBH thuhet se do të rikthehet më 1 nëntor 2023, në Bravo.