Marlo Hampton

Klea

Marlo Hampton reflekton për amvise reale të sezonit 16 të Atlantës: ‘Jam i lumtur për ta’

Marlo Hampton reflekton për amvise reale të sezonit 16 të Atlantës: ‘Jam i lumtur për ta’

Marlo Hampton po përqafon vendimin e saj për t’u larguar nga Amvisat e vërteta të Atlantës pas një qëndrimi të gjatë dhjetëvjeçar, megjithatë ajo mbetet e lidhur ngushtë me kastin dhe pret me padurim drejtimin e ri të shfaqjes.

Marlo Hampton

“Ka qenë shumë interesante të shohësh vajzat dhe të shohësh drejtimin e ri në të cilin po shkojnë.” Marlo48, e ndarë ekskluzivisht me Us Weekly në çmimet e 4-të vjetore të Impact të Hollywood Unlocked.

“Jam i lumtur për ta dhe mezi pres të akordoj dhe të shikoj. Unë përfundova duke qenë pjesë e kësaj ekskluziviteti për 10 vjet. Si të mos shikoj? Është familja ime. Unë e dua familjen time, të gjithë në Bravo, të gjithë.”

Marlo fillimisht u bashkua RHOA si shoqe në sezonin 4, më vonë u bë një shtëpiake e plotë në sezonet 14 dhe 15 përpara se të njoftonte largimin e saj në shkurt pas përfundimit të kontratës së saj.

Marlo Hampton iu afrua thirrjes së policëve në Kenia Moore!

“Kjo pushim nga RHOA është një fillim i ri, duke më lejuar hapësirën për të marrë pjesë në projekte të reja argëtuese krijuese të fokusuara në të ardhmen time dhe jo duke e rijetuar të kaluarën time.” Marlo shpjeguar në një deklaratë të mëparshme për Us Weekly.

“Nipat e mi po kalojnë në fazat kryesore të adoleshencës së tyre akademike dhe unë jam i përqendruar në përfaqësimin tim në sytë e tyre dhe të rikthehem në shfaqjen e stilit tim të shumëanshëm të jetës së filantropisë, modës dhe fabulozitetit.”

Marlo Hampton

Si RHOA sezoni 16 vazhdon xhirimet, kasti do të shfaqë fytyra të njohura si p.sh Kenia Moore, Porsha Williams, dhe Drew Sidora, krahas të ardhurve Brittany Eady, Kelli Ferrell dhe Angela Oakley, të cilët do të bëjnë debutimin e tyre në Bravo. Për më tepër, Shamea Morton Mwangi kthehet në një rol të përmirësuar, ndërsa Cynthia Bejli ripërsërit rolin e saj në cilësinë “mik” pas largimit nga shfaqja në 2021.

Marlo komentoi edhe shtesat e reja në kast, duke shprehur njohjen me disa dhe emocione për energjinë e freskët që sjellin.

Marlo Hampton

“Unë i njoh ata nga përreth. Unë kam qenë në disa ngjarje me ta. Unë kam folur me Kelly, Britt, dhe Anxhela Unë nuk jam takuar”, tha ajo gjatë ngjarjes në hotelin Beverly Hilton në Kaliforni.

Lidhur me një rikthim të mundshëm në shfaqje, Marlo e mbajti derën hapur, duke thënë: “Varet. Nëse Bravo më kërkoi të kthehesha dhe të bëja një shfaqje, po, por tani mendoj se janë plot.”

Marlo Hampton

Derisa Bravo ka mbajtur relativisht të fshehta detajet për sezonin e ardhshëm, Cynthia Bailey la të kuptohet për ndryshime dinamike midis aktorëve.

“Ne jemi në javën nr. 3 dhe tashmë, këto vajza po kërcejnë menjëherë për të ndotur duart e tyre.” Cynthia ndarë me Neve Javore në fillim të këtij muaji.

Cynthia Bailey

“Mendoj se ju jeni në një kënaqësi. Mendoj se tre prej tyre sjellin sasinë e duhur të gjakut që na nevojitej për sezonin e ëmbël 16. Pra, do të jetë e ëmbël dhe ndoshta e hidhur, por mendoj se ju do të argëtoheni.”

Marlo Hampton vazhdon të mbështesë ish-shokët e saj dhe eksploron mundësi të reja, duke mbajtur një këndvështrim pozitiv për të ardhmen e saj përtej RHOA duke e çmuar udhëtimin e saj dhjetëvjeçar brenda Bravo familjare.