Marissa Hermer paraqet për divorc, duke i dhënë fund martesës 14-vjeçare

Klea

Marissa Hermer paraqet për divorc, duke i dhënë fund martesës 14-vjeçare

Epo, këtë nuk mund ta fajësojmë presionin e realitetit televiziv. Ish Zonjat e Londrës yll Marisa Hermer e ka quajtur zyrtarisht dorëheqjen me bashkëshortin e saj, Matt Hermer pas 14 vitesh martesë. Ata ndajnë tre fëmijë dhe kanë biznese të shumta së bashku, por tani, ata po shkojnë drejt divorcit. Ja gjithçka që duhet të dini për ndarjen e tyre të papritur.

Marissa tërhoqi spinën

Në Ladies of London, Marissa u shfaq si anëtare e kastit me kohë të plotë për të tre sezonet. Pasi shfaqja përfundoi në 2017, ajo dhe Matt u larguan nga MB dhe u transferuan në Los Angeles. Së bashku, ata hapën disa restorante dhe me sa duket po jetonin një jetë të vogël të lumtur jashtë flluskës së realitetit televiziv. Gjithçka filloi të shpërbëhej gjatë vitit të kaluar.

Një burim i afërt me çiftin foli për Us Weekly dhe tha se të dy filluan të ndaheshin gjatë vitit të kaluar. Për shembull, Matt ka munguar në Instagramin e Marisës që nga viti 2023. Kjo nuk është rastësi.

“Ata kanë pasur probleme vitin e kaluar, por janë ndarë në fillim të këtij viti. Kishte shumë kohë që po vinte”, pohoi burimi i brendshëm. “Ata u ndanë në martesën e tyre, por janë ende miqtë më të mirë dhe janë të mrekullueshëm në bashkë-prindërim së bashku.”

Mjerisht, Marissa konfirmoi ndarjen e tyre në Instagram, duke thënë se u desh shumë “kërkim shpirti” për të arritur në përfundimin se martesa e tyre nuk funksiononte më.

Marissa shkroi, “Së bashku, përmes kërkimit të jashtëzakonshëm të shpirtit, ne kemi evoluar marrëdhënien tonë në një vend që na jep hapësirë ​​për të rritur familjen tonë, për të mbështetur njëri-tjetrin dhe për të rritur bizneset tona.”

Ajo vazhdoi: “Ndërsa martesa jonë ishte e suksesshme, ajo tani ka përfunduar dhe ne kemi marrë vendimin të ndahemi. Dashuria që ndajmë për familjen tonë dhe respekti i ndërsjellë për njëri-tjetrin do të vazhdojë të rritet në kapitullin tonë të ardhshëm ndërsa jemi të përkushtuar të jemi prindër, miqtë më të mirë dhe partnerë biznesi.”

Me sa duket, ata janë shumë seriozë për të ruajtur atë marrëdhënie biznesi. Ish-të planifikojnë të shtojnë dy restorante të reja në portofolin e tyre deri në fund të vitit. Është e qartë se mes tre fëmijëve të tyre dhe perandorisë së tyre të biznesit gjithnjë në zgjerim, këta të dy do të jenë përgjithmonë në jetën e njëri-tjetrit, edhe nëse nuk janë të martuar.