Margot Sisson jep përditësim mbi marrëdhënien me alkoolin pas "Blow Deck Down Under".

Klea

Margot Sisson jep përditësim mbi marrëdhënien me alkoolin pas “Blow Deck Down Under”.

Margot Sisson solli më të mirën e saj në Poshtë Deck Down Under sezoni. Ajo punoi shumë dhe ishte tepër e sjellshme dhe e përulur. Vendasja e Wisconsin-it i bëri përshtypje si Aesha Scott ashtu edhe kapitenin Justin Chambers. Madje ky i fundit i ofroi një punë pas sezonit.

Megjithatë, Margot vendosi që rritja personale ishte një prioritet. Pas disa momenteve sfiduese, njëra prej të cilave pothuajse i kushtoi asaj punën pasi pinte gjatë kartës, zierja e tretë bëri pak introspeksion. Dhe ajo shkoi në rrjetet sociale për të ndarë disa mendime dhe rezultate.

Margot përdori alkoolin “si një mekanizëm përballues”

Margot e filloi postimin e saj në rrjetet sociale duke e quajtur pjesëmarrjen e saj në Below Deck Down Under si “gjëja më e vështirë që kam bërë ndonjëherë”.

“Si një introvert me ankth social që përdor alkoolin për të maskuar pasiguritë e mia, shpesh pyes pse kam menduar ndonjëherë që të shkoja në shfaqje do të kishte qenë një ide e mirë,” reflektoi ajo.

“Të shihja veten duke iu kthyer alkoolit si një mekanizëm përballues në mënyrë të përsëritur gjatë gjithë sezonit ishte vërtet e trishtueshme dhe e dhimbshme për t’u parë,” vazhdoi Margot. “Unë vazhdimisht e kam pirë veten në harresë, duke përdorur alkool për të fshirë përvojat e mëparshme, për të mpirë stresin, për të mpirë rraskapitjen dhe për të heshtur të gjitha pasiguritë e mia.”

Margot mendoi se ishte “shumë e rëndësishme të pranohej” se realiteti televiziv “nuk është vendi ku unë (ose dikush) të jem esëll”.

“Pas shfaqjes, mora mbështetjen që më duhej. M’u desh shumë kohë për të reflektuar dhe unë abstenova nga alkooli për më shumë se një vit. E shtyva veten të bëj gjëra që nuk e kisha menduar kurrë se mund t’i bëja pa alkool. Ishte tepër sfiduese, por mësova kaq shumë dhe jam vërtet krenare për veten time”, ka treguar ajo.

Aktualisht, Margot “po e merr atë një ditë në një kohë” dhe është gati për më shumë “rritje përpara meje”. Ajo u bëri thirrje ndjekësve të saj: “Për këdo që përballet me një udhëtim të ngjashëm, mos harroni të jeni të sjellshëm me veten.”

“Disa nga komentet kanë qenë të ashpra. Por mesazhet e dashurisë dhe mbështetjes do të qëndrojnë me mua përgjithmonë dhe më kanë ndihmuar më shumë se sa mund ta imagjinoni”, përfundoi ajo përpara se të falënderonte fansat për mbështetjen e tyre.