Margaret Josephs tha se ajo do të 'drejtohet' me finalen e RHONJ

Klea

Margaret Josephs tha se ajo do të ‘drejtohet’ me finalen e RHONJ

Thashethemet vazhdojnë për Amvise të vërteta të Nju Xhersit Përfundimi i sezonit 14. Por pavarësisht asaj që thuhet, Margaret Josephs ka besim se ajo do të dalë mirë.

Sezoni 14 ka qenë i diskutueshëm, për ta thënë lehtë. Përçarja midis Teresa Giudice dhe Melissa Gorga në thelb e ndau kastin në dy kampe. Meqenëse Marge banon në kampin e Melit, Tereza nuk është aspak e kënaqur me të.

Tre shkoi aq larg sa tha se Marge do të “ekspozohej” deri në fund të sezonit. Por pavarësisht një gjuhe të tillë kërcënuese, Margaret po ndihet absolutisht mirë. Shikoni mendimet e saj për finalen më poshtë.

Margaret premton se “do të jetë në krye” deri në fund të sezonit 14

Në një intervistë të fundit me Entertainment Tonight, Margaret ndau disa detaje rreth sezonit 14 dhe finales së tij. Margaret shprehu disa zhgënjime të vogla për portretizimin e saj këtë sezon. “Gjithçka nuk ishte shumë e dukshme në mënyrën se si gjërat shkuan,” shpjegoi ajo. Megjithatë, ajo nuk ishte shumë e shqetësuar pasi mendonte se gjithçka do të kthehej për të.

“Unë mendoj se gjithçka po del në dritë ashtu siç duhet,” deklaroi Margaret me besim. “Njerëzit do të shohin të vërtetën e vërtetë.” Intervistuesi e pyeti Marzhin për pretendimin e Terezës se ajo do të “ekspozohej” deri në fund të sezonit. “Jo, dua të them, nuk mendoj kështu. Por … mezi pres derisa njerëzit të shohin se çfarë ndodh realisht në finalen e sezonit. Sepse edhe një herë … do të jem në krye.”

Sa i përket luftës së finales aq shumë të ngacmuar, Marge tha: “Shumë gjëra ndodhën në Rails. Ka vetëm një grumbullim kaq të madh marrëdhëniesh që thjesht shpërthejnë. Dhe unë mendoj se është përfundimi i kaq shumë marrëdhënieve, saqë nuk ka ku të shkojë prej andej.” Ndjenja e Margaret-it për finalen përsëritet shpesh nga kasti dhe produksioni i RHONJ.

Real Housewives of New Jersey Sezoni 14 vazhdon të dielave në 8/7c në Bravo.