Margaret Josephs sugjeron që Teresa Giudice të largohet nga RHONJ

Klea

Margaret Josephs sugjeron që Teresa Giudice të largohet nga RHONJ

Duhet Teresa Giudice largohen Amvise të vërteta të Nju Xhersit? Epo, Margaret Josephs duket se mendon kështu. Dhe Margaret sigurisht nuk do të ishte e vetmja që do ta mendonte këtë.

Kur mbaroi sezoni 13, kasti mbeti me një përçarje falë grindjes së vazhdueshme midis Terezës dhe Melissa Gorga. Ndërsa Gorgas sigurisht që nuk ishin pa mëkate, shumica e shikuesve u kthyen kundër Terezës dhe Luis Ruelas.

Kuptohet, edhe përpara se kasti të ndahej kaq shumë, pati thirrje për të shkarkuar Terezën. Ribashkimi i sezonit 13 vetëm sa i përkeqësoi këto thirrje. Tani, edhe aktori e ka të vështirë të injorojë shtytjen.

Marge pyet: Nëse Luis është kaq i pasur, pse Tereza është ende në RHONJ?

Kohët e fundit, Margaret u ul për një intervistë me Access Hollywood. Gjatë bisedës, intervistuesi vuri në dukje se dinamika aktuale e kastit RHONJ dukej krejtësisht e paqëndrueshme. Margaret u pajtua, duke shtuar: “Unë mendoj se nëse burri i dikujt është kaq i pasur dhe e predikon atë gjatë gjithë kohës, nuk e di pse gruaja e tij shfaqet në dyqanet e Subway duke bolonjë”.

Margaret vazhdoi, “Pra, ndoshta është koha që ajo të shkojë. Kjo është gjithçka që kam për të thënë.” Sigurisht, ajo kishte diçka më shumë për të thënë. “Nuk mendoj se mund të vazhdojë fare ashtu siç është. Un nuk. Por unë mendoj, e dini, ka lidhje të thella me shumë prej nesh që mund të vazhdojnë. Dhe unë mendoj se ka vetëm, e dini, disa njerëz që thjesht gërmojnë thembrat e tyre.”

Ajo më tej i akuzoi këta njerëz të caktuar se po bënin “gjëra të tmerrshme”. E cila është e trishtueshme. E cila është për të ardhur keq. Por unë mendoj se disa njerëz kalojnë disa kufij nga të cilët, e dini, unë nuk mund të kthehem, Melissa nuk mund të kthehet, Rachel [Fuda] nuk mund të kthehen nga – shumë njerëz nuk mund të kthehen nga.” Ajo tha se aktorët do ta kishin të vështirë të “kthenin kokën” nga këto vepra “në këtë pikë”.

Real Housewives of New Jersey vazhdon të dielave në 8/7c në Bravo.