Margaret Josephs se si ka ndryshuar Teresa Giudice 'e përulur'

Klea

Margaret Josephs se si ka ndryshuar Teresa Giudice 'e përulur'

Franshiza e Real Housewives of New Jersey urren paqen. Dolores Catania mund të luajë bukur me të gjithë, por ajo është një gjë e rrallë. Shoqja e saj Teresa Giudice është e kundërta, pasi ajo aktualisht është në dalje me gjysmën e kastit të saj të sezonit 14. Nëse pyesni Margaret Josephs për këtë megjithatë, ajo ka të ngjarë t'ju thotë se është faji i vetë Tre-së.

E shihni, sipas Margaret, Tereza dikur ishte “e përulur”. Megjithatë, këto ditë, ajo “nuk është ajo [same] person.” Prandaj, Margaret nuk kishte zgjidhje tjetër veçse të kërcente plotësisht në miqësinë e tyre. Siç e dëgjuam të gjithë Margaret të thoshte në Sezonin 14, Episodi 1, “Nuk dua të flas kurrë për të [her] përsëri.”

Margaret nuk e do Terezën e sotme

Në një intervistë me Access Hollywood, Margaret fillimisht përsëriti se Tereza “me të vërtetë nuk do të thotë asgjë në jetën time. Unë as nuk do të njihja një person si Teresa Giudice, personi që është tani.” Më pas ajo foli se kush ishte Tereza në të kaluarën kur në të vërtetë ishin miq.

“Kur e takova për herë të parë, ajo sapo kishte dalë nga burgu. Ajo ishte e përulur, e ëmbël dhe e sjellshme. Personi që ajo është sot, nuk do të doja ta njihja kurrë,” zbuloi Margaret.

“Si ndikoi kjo tek ju djema [with] duke filmuar”, pyeti gazetari, duke vënë në dukje se Melissa dhe Joe Gorga gjithashtu nuk po flasin me Terezën. Në përgjigje, Margaret shpjegoi se edhe pse ajo dhe Tereza ndanë shumë pak kohë para ekranit këtë sezon, ajo ende dëgjoi pak për mashtrimet e yllit të saj gjatë xhirimeve. “Vajzat po më thonë se ajo ishte e fiksuar pas meje. Ajo do të hedhë disa bomba, sepse është shumë e fiksuar pas meje,” mendoi Margaret.

Sa për mënyrën se si Margaret vërtetë ndjen, ajo theksoi më tej se “mund të kujdesej më pak për” Terezën. “Sinqerisht, nuk më intereson jeta e saj. E vërteta është, për mua, ajo është një asgjë. Ajo nuk është personi që kam takuar. Ndoshta kjo ishte e vërteta e saj gjatë gjithë kohës”, përfundoi ajo.

E kuptova. RHONJ Sezoni 14 nuk do të sjellë një periudhë paqeje. Çfarëdo që të ndodhë nga këtu, tashmë është shumë e qartë se gjërat nuk do të përfundojnë mirë.

Real Housewives of New Jersey vazhdon të dielave në 8/7c në Bravo.