Margaret Josephs për arsyen pse ajo është 'zhgënjyer' me Jackie

Klea

Margaret Josephs për arsyen pse ajo është 'zhgënjyer' me Jackie

Hyrja në sezonin 14 të Shtëpiake të vërteta të Nju Xhersit, të gjithë e dinin se kasti do të ndahej për shkak të grindjes së pafundme të Teresa Giudice dhe Melissa Gorga. Por, kur e mësuam këtë Margaret Josephs dhe Jackie Goldschneider nuk ishin më të radhitura, thjesht nuk shkonte mirë. Kjo është një ndarje e miqësisë që askush nuk e pa të vinte.

Fatkeqësisht, është e vërtetë, dhe në premierën e sezonit 14 të RHONJ, ne pamë vetëm një paraqitje të shkurtër të energjisë së çuditshme mes miqve të dikurshëm. Më pas, në një episod të Access Hollywood's Housewives Nightcap, Margaret zbuloi më shumë detaje mbi mosmarrëveshjen e tyre. Ajo kishte një fjalë për të përshkruar ish-shoqen e saj: zhgënjyese.

Pse Marge u ndje e 'zhgënjyer' nga Jackie

Gjatë premierës, Marge dhe Jackie patën një ndërveprim të akullt rreth librit të Jackie. Margaret u ndje e zhvlerësuar që Melissa mori një kopje paraprake, ndërsa ajo nuk e mori. Sipas Margaret, kjo ishte vetëm një pjesë e vogël e çështjes me Jackie. Rezulton se Margaret tashmë ndihej sikur nuk kishte marrë mjaftueshëm mbështetje nga Jackie pas vdekjes së papritur të Jan Josephs, ish-bashkëshortit të Margaret.

Margaret shpjegoi se të gjitha vajzat iu afruan asaj dhe u përpoqën ta mbështesnin ndërsa ajo ishte në zi. Edhe Tereza zgjati dorën. Edhe pse Margaret pranoi se kishte dëgjuar nga Jackie, dukej sikur thjesht nuk ishte niveli i mbështetjes që ajo priste.

“Fatkeqësisht, Jackie më zhgënjeu vërtet. Ajo ishte shumë, shumë zhgënjyese”, zbuloi Margaret. “Nëse nuk po ndodh në Instagram për të, nuk po ndodh në jetën reale – dhe Instagram nuk është jeta reale.”

Po. Kjo do ta shpjegonte ndarjen e miqësisë pak më shumë sesa të ndihesh i mërzitur që nuk merr një kopje të hershme të The Weight of Beautiful. Prapëseprapë, Margaret i dha grupit të Housewives Nightcap një vëmëndje rreth çështjes së librit. Me sa duket, Margaret e ndihmoi Jackie-n në marrëveshjen e librit, kështu që ajo u ndje veçanërisht e mërzitur që nuk e mori kopjen e hershme.

Debakli i librit

“Unë i kisha dhënë asaj të gjithë listën time të shtypit që ajo ta dërgonte [the book] njerëzve,” kujton Margaret.

Ajo vazhdoi, “E bleva kopjen paraprake në Amazon. Unë do ta mbështes atë, por mendova se ishte e çuditshme dhe m'u duk sikur ajo po përpiqej të më ngjitte mua.”

Duke parë përsëri skenën me Melissa dhe Jackie kur u ngrit tema e librit, Margaret tha se e gjithë kjo dukej “e çuditshme”. Ajo u ndje “e lënduar” nga mënyra sesi Jackie u përpoq të ruante aksesin te libri. Në mënyrë qesharake, Marge tha se Jackie po sillej sikur Melissa të ishte një media prestigjioze e shtypit si “New York Times”.

Në fund të fundit, Marge mendoi se nuk duhej të ishte aq e vështirë për të marrë një kopje të avancuar. Ajo ndjeu sikur duhej të ishte ndër të parët e kastit të RHONJ që do ta merrte atë. Kur shtoni situatën e Janit, fillon të bëhet pak më e qartë pse këta të dy janë në akull. Por, nëse ka një gjë për RHONJ, është se ka gjithmonë më shumë në histori. Ndoshta ka edhe më shumë për këtë.

Real Housewives of New Jersey transmeton episodet e reja të dielave mbrëma në Bravo në 8/7c.