Margaret Josephs 'Nuk është e tronditur' Rreth Terezës duke përdorur Jackie

Klea

Margaret Josephs ‘Nuk është e tronditur’ Rreth Terezës duke përdorur Jackie

Në episodin e Real Housewives of New Jersey të 23 qershorit, Jackie Goldschneider mori një zgjim të vrazhdë. Teresa Giudice pranoi para aktorëve të saj se ajo përdorte Jackie-n si një mjet për të ekspozuar Margaret Josephs. Por si u ndje Margaret kur dëgjoi rrëfimin e Terezës?

Siç doli, Marge nuk ishte aq e befasuar. Ndoshta Tre u bë shumë i parashikueshëm ndërsa xhirimet vazhduan. Epoka zuzare e Terezës mund të jetë pak e tepruar në këtë pikë. Në një datë të mëparshme, Marge tha se do të shfajësohej në sezonin 14. Ajo nuk e dinte se sa shpejt do t’i vinte drejtësia.

Pra, me vezën në fytyrën e Terezës dhe Jackie-n duke e mbajtur së bashku nga jashtë, si i shprehu Marge ndjenjat e saj pas zbulimit? Dëgjojeni nga ajo direkt poshtë.

Marge kritikon naivitetin e Jackie: “Ti korr atë që mbjell”

Më 2 korrik, In Touch raportoi se Margaret nuk ishte aspak e befasuar nga veprimet e Terezës. “E pashë që po vinte. Nuk mund ta besoj se Jackie, duke qenë aq e zgjuar sa ajo, nuk e pa atë që po vinte, por ata janë me të vërtetë i njëjti person dhe kjo është ajo që ju merrni nëse kjo është lloji i miqësisë që dëshironi, “tha Margaret. Ajo shtoi: “Ju korrni atë që mbillni”.

Kur e vërteta e Terezës doli në ajër, Jackie veproi mjaft i patrazuar. “Ishte fillimi i marrëdhënies sonë,” ndau ajo në një koment në Instagram. “E dija se ishte strategjik në fillim.” Edhe pse Jackie tha po aq shumë publikisht, fansat mund të spekulonin vetëm se si ndihej vërtet. Sido që të jetë, ajo tronditi fansat duke zgjedhur të hipte për Terezën.

Nga ana e saj, Tre u tërhoq të paktën disi nga deklarata e saj. “Unë e di në zemrën time, nuk doja ta lëndoja. Dhe ajo e di këtë, “tha ajo. “Me mua dhe Jackie-n, kjo është gjëja. Një miqësi është një dhënie dhe marrë. Ne të dy duhet të përpiqemi me të, dhe e bëmë.” Ajo përshkroi më tej se miqësia “sapo ndodhi organikisht”.

Sezoni 14 i Real Housewives of New Jersey vazhdon të dielave në orën 8/7c në Bravo.